Türkiye Azerbaycan Derneğinden Iğdır Emniyet Müdürüne Ziyaret

Tarih : 2012-09-29 / Kategori : Gündem

Türkiye Azerbaycan Derneğinden Iğdır Emniyet Müdürüne Ziyaret

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şube başkanlığı göreve yeni başlayan Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ tarafından kabul edilen dernek üyeleri Serdar Ünsal,Erhan Yaycılı,Tan Demirkaya, Volkan Bayat ;Mustafa Gülbetekin  Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ile bir süre sohbet etti.
Dernek başkanı Serdar Ünsal,derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.”dedi.
Dernek üyeleri de Ermenilerin her alanda Türk Milletinin başına bela olduğunu belirterek, Ermenistan’da bulunan Medzomor nükleer santralının tehlike saçtığını Iğdır’da kanser vakalarının arttığını bu santralin bir an önce kapatılması gerektiği hususunu anlattılar.
Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ,’da sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu bu tür derneklerin her alanda söz sahibi olarak vatana hizmet etmeleri gerektiğini vurguladı. Iğdır’ın güzel bir il olduğunu Bu güzelliğin kıymetinin bilinmesi gerektiğini, Iğdır’da birlik ve beraberliğin sağlanarak terör belasının yok edileceğini Iğdır’ın huzurlu bir şehir olduğunu bu huzuru bozmaya kalkanlara fırsat verilemeyeceğini belirterek dernek yönetimine başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.