“Güçlü Yarınlar İçin Fikrini Paylaş” Proje Yarışması Yapılacak

Tarih : 2012-10-13 / Kategori : Kültür & Sanat

“Güçlü Yarınlar İçin Fikrini Paylaş” Proje Yarışması Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlere sunulacak hizmetleri geliştirmek ve beklentilerini gerçekleştirmek amacıyla "Genç Beyinler, Parlak Fikirler" proje fikri yarışmasıyla Gençlerimize fırsat tanıyor.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin her alanda yetiştirilmesini kendisine bir borç bilen Bakanlık, bu görevini yerine getirirken siz gençlerin beklentilerini tespit etmek ve bu beklentileri gerçekleştirmek için sizlerin görüşlerinize her zaman azami özeni göstermektedir.  01-31 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Genç Beyinler, Parlak Fikirler" proje fikri yarışmasına başvurarak, özgün fikirlerinizle bu yarışmada yerinizi alın.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlatmış olduğu proje fikri yarışması kapsamında  Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu kriterler doğrultusunda, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları Genç Beyinler Parlak Fikirler proje fikri yarışması standı kurarak çalışmalarını başlattı. Iğdır Üniversitesinde açılan stant öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.  
İlahiyat  Fakültesi ve Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Öğrenci yurtlarına gidilerek açılan stantlarda Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenecek olan “Genç Beyinler, Parlak Fikirler” isimli proje fikri yarışması tanıtıldı.
Yarışma Katılım Şartları :
1.Yarışmaya sadece üniversite öğrencileri başvurabilir.
2.Her öğrenci yalnızca bir başvuru yapabilir.
3.Projeler, gençlere sunulacak hizmetler ve bu hizmetlerin geliştirilmesi ile ilgili olmalıdır.
Başvurular: Yarışma Başvuru formlarını, aşağıda bulunan linkten indirebileceğiniz gibi, Ekim ayı içerisinde üniversitenizde açılacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı stantlarından veya ilinizdeki Gençlik Merkezleri'nden temin edilebilirsiniz.                       Başvuru formları elektronik ortamda veya elle doldurularak, imzalı bir şekilde üniversitelerdeki Gençlik ve Spor Bakanlığı stantlarına veya bulunduğunuz ildeki Gençlik Merkezleri'ne şahsen teslim edilecektir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.