Azerbaycan Konsolosundan Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Tarih : 2012-10-27 / Kategori : Kültür & Sanat

Azerbaycan Konsolosundan Türkiye Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna bağlı olarak çalışan Iğdır konsolosu Asiman Aliyev,Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şubesine iadei ziyarette bulundu.

Dernek binasını ziyaret eden Konsolos Asiman Aliyev dernek yöneticileriyle ve derneğin Onursal Genel başkanı Milletvekili Sinan Oğan ile bir süre sohbet etti.
Dernek başkanı Serdar Ünsal  ve başkan yardımcısı Erhan Yaycılı Tuncay Volkan Bayat  tarafından karşılanan  Asiman Aliyev,”Derneğiniz tekrar hayırlı olsun. çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Azerbaycan ve Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda yaptığınız çalışmalar taktire değerdir.”dedi.
Derneğin Onursal Genel başkanı Milletvekili Sinan Oğan’da derneğin kuruluş aşamasını anlatarak, bu dernek iki ülke arasındaki kardeşliği en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.Her alanda Azerbaycan ve Türkiye’nin menfaatleri için mücadele ediyor.”dedi.
Iğdır şube başkanı Serdar Ünsal’da” Bu anlamlı nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman Azerbaycan’ın haklı davası olan Karabağ -Hocalı meselesinin takipçisiyiz. Ezeli düşmanımız olan Ermenilere karşı her alanda hukuk çerçevesin de hareket edip gerçek yüzlerini hür dünyaya anlatmalıyız. ABD tarafından medsamor nükleer santralinin 10 yıl daha çalıştırılmasına izin verilmesini protesto etmek için dernek olarak bir imza kampanyası düzenledik.”şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası