Iğdır'da Cumhuriyet'in 89. Yılı Kutlamaları

Tarih : 2012-10-30 / Kategori : Gündem

Iğdır'da Cumhuriyet'in 89. Yılı Kutlamaları

Iğdır`da  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, Belediye Önünde bulunan Atatürk Anıtı`na çelenk koyma töreni ile başladı.

Cumhuriyetin 89. Yılı kutlama törenlerinde Belediye  Önündeki  Atatürk Anıtı’na Protokol ve Resmi kurum ve kuruluşların tarafından çelenkler konuldu.
Protokol ve Resmi Kurum ve Kuruluşların çelenk koymasından sonra   bir dakikalık Saygı duruşu  ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Çelenk koyma merasimine Iğdır vali vekili  Hacı Uzkuç, Belediye Başkan Vekili Ahmet Adıyaman, Cumhuriyet Baş Savcı Vekili Göksel Turan, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hidayet Arı, İl Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, İl Defterdarı Mehmet Durusoy, İl Jandarma alay Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ,  Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Iğdır'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazartesi günü Zübeyde Hanım Bulvarında yapılan etkinliklerle sürecek. Kutlamalar çok büyük ve geniş katılımlı olarak bir şekilde kutlama coşkusu yaşanacak. Iğdır Ticaret odası salonunda verilecek Cumhuriyet resepsiyonuyla devam edilecek.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Iğdır Belediyesi şehirde her yeri bayraklarla donattı. Vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asmaları çağrısında bulundu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.