TDP Hizmetleri Devam Ediyor

Tarih : 2012-11-01 / Kategori : Kültür & Sanat

TDP Hizmetleri  Devam Ediyor

Aralık Emniyet Müdürlüğü Polis Amirliği bünyesinde yürütülmekte olan Toplum Destekli Polislik Hizmetleri faaliyetleri kapsamında Aralık ilçesinde bulunan okullarda ziyaret yapılarak öğrencilerle sohbet edilerek, öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.

Yapılan ziyaret esnasında öğrencileri çeşitli kırtasiye malzemelerinin yer aldığı 3000 adet (200 sayfa) etiket, 300 adet defter, 200 adet Pastel Boya, 100 adet keçeli kalem, 100 adet boya kitabı ve 80 adet broşür  Gödekli ilköğretim okulundan başlayarak okul öğrencilerine dağıtıldı.
Bunun yanı sıra Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 2 adet Kanka Polis Aralık ilçesine bağlı merkez ve köy okullarını ziyaret ederek  hediye dağıtım faaliyetlerine katıldı.
Okul idarecileri ve öğrencileri yapılan bu ziyaretten hoşnut kalarak  Iğdır Emniyet müdürlüğü ve Aralık ilçe emniyet müdürlüğünden memnuniyetlerini dile getirdiler.
Ayrıca 2013 yılı 10 Nisan Emniyet Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezinde ve köylerde bulunan ilköğretim okullarının katılımı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Şehit Çocuk Mehmet ÜNAL anısına santranç Turnuvası düzenleyecek olup, bu kapsamda tüm İlçe ve Köy Okullarında toplam 25 adet Santranç Takımı dağıtıldığı belirtildi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.