Başkan Malk'tan Baro Başkanı ile Başhekime Ziyaret

Tarih : 2012-11-07 / Kategori : Gündem

Başkan Malk'tan Baro Başkanı ile Başhekime Ziyaret

Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, Iğdır Baro Başkanı Kurban GÜL ile  Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Bülent KAYA’yı ziyaret etti.

Iğdır Baro Başkanlığına yeni seçilen Avukat Kurban GÜL ile Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Dr. Bülent KAYA’ya; Başkan Vekili MALK nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Baro Başkanı Gül ve Baro Yönetimi'ni tebrik ederek sözlerine başlayan Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin MALK , "Sayın Baro Başkanımızın şahsında yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı seçimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalara imza atacağınızı ümit ediyorum. Belediye olarak baroya, adalet çalışanlarına, her anlamda, her türlü desteği sağlamak konusunda hiçbir tereddüdümüz yok. Yanınızdayız, sizinle beraberiz. Başarılı çalışmalara imza atacağınızı ümit ediyorum." dedi. Baro Başkanı Avukat Gül ise “süreç içerisinde baromuzu daha etkin bir hale getirmek isteyeceğiz. Birçok projelerimiz var.  Adliye binamızın karşısında Türkiye Barolar birliğinin finansmanı ile bir bina yapıyoruz. Bu konuda istekli ve arzuluyuz, heyecanlıyız. Belediye olarak sizlerden desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
Başkan Vekili Hüseyin MALK daha sonra Iğdır Devlet Hastanesine yeni atanan Dr. Büyent KAYA’yı ziyaret etti. Başkan MALK, eskiden Iğdır’da benim hatırladığım 2 doktor vardı. Bunları bilir bunları tanırdık. Şimdi ise bir sağlık ordumuz var.   İyi ki varsınız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi. Başhekim KAYA ise yaptığı açıklamada ”bu hastanenin sahibi halkımız ve hastalarımızdır. Hizmet anlayışımızı bu temel üzerine oturtarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün kapasitemiz artıyor. Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışı geldi.” dedi.
Iğdır Belediye Başkanı Hüseyin MALK’ın ziyaretlerine Başkan Yardımcısı Evrim TURPÇU ile Avukat Kemal ŞAHİN katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.