MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın, Yaver ÜNSAL’ın Vefatının 15. Yıldönümüne İlişkin Mesajı

Tarih : 2012-11-21 / Kategori : Duyurular

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın, Yaver ÜNSAL’ın Vefatının 15. Yıldönümüne İlişkin Mesajı

        MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan eski MHP il başkanı Yaver Ünsal'ın vefatının 15. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
          Oğan, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Dağlık Karabağ Savaşı’nda cephede Azerbaycan’ın zor günlerinde elinden geleni yapan, Iğdır’ın yaşadığı zor günlerde görevine sımsıkı sarılan Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Eski Başkanı Yaver Ünsal, Türklükle kalbi çarpan bir hemşerimiz, bir ağabeyimiz ve bir ülküdaşımız olarak talihsiz bir trafik kazası sonucu 1997 yılında ebediyete intikal etmiştir."
              Sinan Oğan ,Yaver Ünsal'ın, zoru seven bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, “Onun zoru seven kişiliğini ve örnek teşkilatçılığını çok aradığımız bir büyüğümüz olarak her kesim tarafından hala büyük bir özlemle hatırlanmaktadır. En kritik dönemde görevini layıkıyla ifa eden Yaver Ünsal, Iğdırlı hemşerilerimizin takdirini kazanmış ve unutulmamıştır. Partimizin il eski başkanı Ünsal, Iğdır ayakta oldukça da unutulmayacaktır ve Iğdır da sonsuza dek hiçbir gücün karşısında diz çökmeyecek, Ağrı Dağı gibi dik duracaktır. Partisini ve davasını sonuna kadar savunarak Iğdır’ın birliğini devam ettirmesinde büyük katkısı olan, en kötü günlerde en iyi şekilde partimizin il başkanlığını yapan ve kendisinin yeri hala doldurulamayan Yaver Ünsal’ın mekanı cennet, ruhu şad olsun. Allah, kederli ailesine sabır versin." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.