Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Yeni Atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol'u Ziyaret Etti

Tarih : 2012-12-01 / Kategori : Sağlık

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Yeni Atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol'u Ziyaret Etti

    Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Iğdır İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Alpaslan Erol’a İl Sağlık Müdürlüğünde “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.
    Rektör Prof. Dr. Yılmaz konuşmasında, Dr. Erol’a yeni görevinde başarılar dilemenin yanı sıra, genç bir doktor olarak Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasının daha önceki başarılı çalışmalarının sonucunda olduğunu, bugüne kadar gösterdiği çalışma azmini yeni görevinde de arttırarak devam edeceğine inandığını vurguladı.
    Iğdır İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Alpaslan Erol’da Rektör Prof. Dr. Yılmaz’ın kendisini ziyaret etmesinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Üniversitelerin bir ilin gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Dr. Erol, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz’ın öncülüğünde yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.
    Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol’u ziyareti, yaklaşık bir saatlik görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Yılmaz’ın İl Sağlık Müdürlüğünden ayrılması ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.