Iğdır MHP Milletvekili Sinan Oğan, Sarıkamış’ta “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” Programına Katıldı

Tarih : 2013-01-11 / Kategori : Siyaset

Iğdır MHP Milletvekili   Sinan Oğan, Sarıkamış’ta  “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” Programına Katıldı

          İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kars Valisi Eyüp Tepe, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Iğdır MHP Milletvekili   Sinan Oğan,  Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Türkiye'nin farklı illerinden gelen çok sayıda vatandaş, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, üniversite öğrencileri ve askeri birlikler Kızılçubuk köyünden Yukarı Sarıkamış Şehitliği'ne yürüdü.
             Yoğun kar yağışı altında Şehit Kurmay Albay Faruk Sungur Yolu'nda yapılan anma yürüyüşü 2,5 saat sürdü. Yürüyüşe katılanları, yürüyüş sonunda tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, Hafız Hakkı Paşa rolünde Enver Paşa'nın ''Eğer Ben Savaşta Ölürsem'' adlı performansıyla karşıladı.
       Iğdır MHP Milletvekili   Sinan Oğan, MHP Kars İl örgütü ile birlikte yürüyüşünü  yaptı. 
    Oğan, “Sarıkamış’ta şehit olanları rahmetle anıyorum. Burada yaşananlar Türk milletinin vatana verdikleri önemin bir göstergesidir. Atalarımız vatan için seve seve can vermişlerdir. Burada şehit olanlar birer kahramandırlar. Bu kahramanların yolundan giderek vatanımıza daha çok sahip çıkmalıyız birlik ve beraberliğimiz korumalıyız“ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.