Hakkari Cumhuriyet Lisesi Futbol Takımından Başkan Malk'a Ziyaret

Tarih : 2013-01-24 / Kategori : Spor

Hakkari Cumhuriyet Lisesi Futbol Takımından Başkan Malk'a Ziyaret

    Bölgeler arası futbol turnuvası için ilimize gelen 12 ilin takımları arasındaki Hakkari Cumhuriyet Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı vekili Hüseyin Malk’ı ziyaret etti.
      Hakkâri’yi bölge şampiyonasında temsil edecek olan 18 futbolcu; bir müdür yardımcısı, bir öğretmen ve takımın teknik direktör Necmi Güldal öncülüğünde Iğdır Belediyesine gelerek Başkan Malk’a nezaket ziyaretinde bulundular..
    Cumhuriyet Lisesi Futbol Takımı Teknik Direktörü  Necmi Güldal, Belediye Başkanı Hüseyin Malk’a bir forma hediye etti.
    Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, “ilimize hoş geldiniz, Ağrı dağı eteklerine kurulan üç ülkeye komşu olan Iğdır da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Sizler kitle sporu olan futbol ile toplumun geneli ile sağlıklı bir hayat sürmesini diliyoruz.  Genel amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak topluma sağlıklı bireyler kazandırmaktır. Futbolda netice ne olursa olsun ekip ruhu hiçbir zaman kaybedilmemelidir. Takımdan bir kişi motivasyonu kaybederse takımı etkiler. Onun için hayat da da ekip ruhunu korumalısınız.” dedi.
    Hakkâri Cumhuriyet Lisesi teknik direktör  Necmi Güldal ise “Iğdır da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Iğdır’ın sıcak havası kalplerinize yansımış, bizleri çok samimi ve içten karşıladığınız için takımım adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.
    Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, Hakkari Cumhuriyet Lisesi öğrencilerine forma hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.