Iğdır Pozitif Düşünce Platformunun Konukları

Tarih : 2013-01-24 / Kategori : Sağlık

Iğdır Pozitif Düşünce Platformunun Konukları

SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ALPARSLAN EROL, K.H.B. GENEL SEKRETERİ DR BÜLENT KAYA, HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ DR. TİMUR YUSUFOĞLU VE İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKANI HÜSEYİN YANARDAĞ OLDU

           Iğdır Pozitif düşünce platformu sağlık yetkililerini ağırlayarak sohbet etti.
             Sağlık Bakanlığının yeni yapılanmaya gitmesiyle Iğdır’da bu görevlere atanan Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bülent Kaya, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Timur Yusufoğlu, Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari ve Mali İşler Başkanı Hüseyin Yanardağ pozitif düşünce platformuna konuk oldular. Onurlarına yemek verildi.
          Platformda, ilimizin sağlık sorunları konuşuldu. Tesbitler yapıldı. Daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için neler yapılabilir, tartışıldı. Kanser hastalarının tedavi için başka illere gitmemesi için kemoterapi ünitesinin daha uygun hale getirileceği ifade edildi. Randevu sistemi ile hastalar beklemeden muayene olabilmektedir. Yaptığımız çalışma ve inceleme sonucunda kanser vakalarının Türkiye ortalamasının altında olduğu tespit edildiği söylendi. Hastanede özellikle yaşlı ve engelliler başta olmak üzere hastalara yardımcı olacak bir ekip oluşturulduğu belirtildi. Iğdır ili, Sağlık bakanlığı yetkililerinin yaptığı denetimlerde, başarılı görüldü, şahsımıza teşekkür edildiği ifade edildi.
    Platform üyeleri de son yıllarda sağlık alanında ve ilimizde büyük işler yapıldığı, herkesin sağlık hizmetlerine ulaşabildiği, bu başarıya paralel kaliteli hizmet için devamlı çalışmak gerektiği, bunun için yeni binanın bir an önce bitmesinin zaruri olduğu tespiti yapıldı.Ayrıca doktorlarımızın çok yoğun çalıştığını biliyoruz. Şahsınızda tüm doktorlara ve sağlık çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda ve görevlerinizde başarılar diliyoruz. Bu kutsal hizmeti yaparken halkın doktorlarımızdan güler yüz beklediği ifade edildi. Halkımızdan da sağlık çalışanlarına anlayışlı, yapıcı ve yardımcı olmaları temennisinde bulunuldu.
      Çok verimli bir sohbet olduğu belirtildi. Yeni görevlerinde kendilerine Iğdır halkı olarak başarılar diliyoruz denildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası