Ülkü Ocakları Başkanı Iğdır'ı Ziyaret Etti

Tarih : 2013-01-31 / Kategori : Siyaset

Ülkü Ocakları Başkanı Iğdır'ı Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Doğu ve Güney Doğu Anadolu da ki Ülkü ocakları bölgesel tanışma ve istişare toplantıları dolayısıyla Iğdır’ı da ziyaret etti.
                Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Iğdır Ülkü Ocağı başkanı Ersoy İçer ve ülkücü gençler tarafından coşkuyla karşılandı.
                         Başkan Kılavuz, ilk olarak Iğdır Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret etti. İl Başkanı Cahit Erol tarafından karşılanan başkan Kılavuz, burada partililerle görüştükten sonra Iğdır Ülkü Ocaklarına geçti.
               Başkan Kılavuz, Iğdır Ülkü ocaklarında ülkücü gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Ülkücü gençlerin istek ve temennileri dinlenildi. Sohbet havasında geçen gönül sohbetinde Iğdırlı ülkücü gençler genel başkanlarına ülkemiz, milletimiz ve ilimiz Iğdır için çalışacaklarına dair söz verdiler.
               Daha sonra başkan Kılavuz Iğdır ülkü ocakları yönetimi ile genel toplantı yaptı. Toplantıda geleceğe ilişkin planlar ve çalışmalar masaya yatırıldı.
                Başkan Kılavuz, şu kritik dönemde özellikle doğu ve güneydoğu bölgemizde planlanan bölücü faaliyetlerin ülkü ocakları ve ülkücü gençlik tarafından takip edildiğini ve ülkenin milli bütünlüğü ve milletimizin bin yıllık kadim kardeşliğinin bozulmayacağını ve bozdurmayacaklarını  belirtti.
             Iğdır’ın çok önemli bir il olduğunu vurgulayan Kılavuz ,”üç ülkeye sınır bir il ve Orta Asya’ya açılan kapıdır Iğdır bunun için buradaki ülküdaşlarımıza büyük iş düşüyor uyanık olmak emperyalist  oyunlara gelmemek olduğunu” söyledi.
                  İlçe teşkilatları, kadın kolları teşkilatları ve ortaöğretim teşkilatları da dahil olmak üzere tüm ocak mensuplarına büyük iş düştüğünü belirten Kılavuz, ortaöğretim teşkilatlarının üzerinde önemle durdu.
              Genç bireylerin yetişmesi anlamında özellikle ortaöğretim teşkilatlarının önemli olduğunu belirterek bu alandaki çalışmalara daha titiz şekilde yaklaşılması gerektiğini belirten Kılavuz “Asli vazifeleri eğitimlerini başarılı şekilde tamamlamak, 2023 Lider Ülke Türkiye misyonuna uygun şekilde yetişmek ve her ülkücünün kendi eğitim sahasında başarılı olmasıdır” dedi.   Provokatif eylemlere karşı uyanık olunması gerektiğinin de altını çizen Kılavuz, hiçbir ülkücünün dış odaklı bu oyunlara kanmaması gerektiğini söyledi. Daha sonra iyi niyet ve dualar ile ziyaretini sonlandırıldı.
                 Yapılan toplantılardan sonra geçilen akşam yemeği de bir istişare niteliğinde geçti. Yemekten sonra başkan Olcay Klavuz, Iğdır dan ayrıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.