MHP İl Başkanı Cahit Erol'dan Hakan Şükür'e Tepki

Tarih : 2013-02-27 / Kategori : Siyaset

MHP İl Başkanı Cahit Erol'dan Hakan Şükür'e Tepki

    MHP il başkanı Cahit Erol, Ak parti milletvekili Hakan Şükür’ün “Ben Arnavutum,Türk değilim“ sözüne tepki gösterdi.
            Erol, “Hiçbir gemi sonsuza kadar yol almamıştır; ve hiçbir zulüm paidar olmamıştır. Fakat AKP hükümetinin ustalık dönemi Türk milletinin şanına laik olmayan, Türk dünyasının son bağımsız kalesi olan Türkiye cumhuriyeti devletini, kaos üstüne kaos yaşatarak milli kimliğimizi ve milli ülkülerimizi inanılmayacak derecede zedelemişlerdir.Bunun bir örneği de Hakan Şükür’ün açıklamasıdır.” dedi.
        Erol, ”Asırlardan beridir bu aziz ülkede kardeşçe yaşayan insanlarımız sayın; başbakan tarafından ayrıştırılarak, bölüştürülerek, sonunda da birbirine düşürülüp 36 düşman kutuba bölünmek istenmektedir. durup dururken orta da fol yok yumurta yok, herkesin sevgilisi futbol cu ve şimdilerde de milletvekili olan Hakan Şükür beyi kimler yönlendirdi ki. birden bire “ben Türk değilde, Arnavutum” dedi? sayın Hakan beye sormak lazım, senin Arnavutluğun sana bu büyük sevgileri verebilirmi? herkes seni büyük Türk devletinin şanlı bir evladı olarak görüyorken, sen birden bire kendini özgeleştirmeye başladın. yoksa sana sayın başbakan mı düğme ye bas dedi? ve sende sonunu düşünmeden ben Arnavutum dedin ki birileride kalksın ben Sırp ım, ben Pomak ım, ben Çeçen im, ben Çerkezim, veya ben şuyum buyum desin ve BOP un eş başkanının 36 etnik gurubu haklı çıksın, amma unutulmamalıdırki 36 grup dediğinizin 34 ü benim Müslüman Türk kardeşimdir. ABD ve İsrail projeleri ile haraket edenler hiçbir zaman haklı ve başarılı olamayacaklardır. Bu konuşma Hakan Şükür’e konuş denildiği için konuştu ve kendisini özgeleştirdi.
    Çünkü milliyetçiliği ayaklarımın altına alırım, diyen başbakana destek olsun diye Arnavutluk la yola çıkmak istediler. fakat unutulmamalıdır ki; Milliyetçilik çağının şafağında, Osmanlı imparatorluğu çağ dışı kaldığından, hanedanlar artık verimsiz çiçek ler üretmeye başlamıştı. Osmanlı halkı kendisini kaderciliğe kaptırdı ve sefaletin nedenini kadere yükledi, hastalık cehalet ve yoksullukla devlet yozlaşıp çürüdükçe, kuzey ve batı ülkelerin artık tümü ülkeyi tırmalamaya başlamıştı.sayın başbakanımız milliyetçiliği ayaklar altına alarak 36 verimsiz çiçek üretmeye başladığı günden beridirki, bu devlet içten ve dıştan sallanmaya başlamıştır, halbuki benim sayın genel başkanım, devlet bahçeli bey ise şöyle diyordu; bu ülkenin insanları büyük bir çiçek tarlası misalidir, hepsi aynı toprak ta yetişir, hapsi aynı su ile sulanır. amma her birinin kendine has bir kokusu bir güzelliği vardır, netice birbiri ile barışık ve kardeşlik içerisinde ayrılmaz bir bütün olarak yaşamaktır. bu güzelliğin içerisine ayrık otu atarak onları kurutmayın sayın başbakanım. Bilgelik bundan sonra ne yapacağını, beceri bunu nasıl yapacağını bilmektir, erdem ise bunu yapmaktır. Erdemli olarak milli birliğimizi milli beraberliğimizi korumak devletimizin ve hükümetin görevidir. doğu Anadolu üzerinde oynanan oyunlara bir oyunda hükümet tarafından katılması ateşin üzerine benzin dökmek demektir, ne mutlu bizlereki cenabı Allah bizlerin dinini İslam, milliyetini ise Türk yarattı. ve biz bu iki şerefimiz ve onurumuzla iftihar ediyoruz, ne Amerika, ne Rusya, ne de ÇİN, her şey Türk devleti ve Türk milleti için.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-02-27 11:59:45

    saygilar.t.c.yi kuran baska. sonradan bizde variz diyen baska. birde hayinler baska .bu sonradan gelmis t.c.vatandasi olmus insanlar varya bunlar hiyanet ve ihanet icinde olabilir cünkü bunlara bir ifade etmez t.c...bunlari geldikleri yere göndermek gerek.hakan sükürüde ya arnavutluga yada kaliforniyaya göndermeli ..t.c.de ne isi var para icin mi..bizim bir ata sözümüz var bunungibilere yemeyi yer sonra sora icine eder....

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası