AK Parti'den Gaziler Derneği'ne Ziyaret

Tarih : 2013-03-08 / Kategori : Siyaset

AK Parti'den Gaziler Derneği'ne Ziyaret

    AK Parti Iğdır İl Başkanlığı yönetimi  Iğdır Şehit ve Gaziler derneğini ziyaret etti.
    Iğdır  Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Bahsi ve Şehit ve Gazi aileleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.
    Iğdır  Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Bahsi , Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyoruz"  Gaziler derneği olarak gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın bir çok sorunları var genelde bir çok gazimiz iş imkanına sahip değil geçimini zor şartlarda sağlıyor. Gazilerimize ve Şehit ailelerinin yakınlarına iş imkanları olursa bizleri sevindirmiş olursunuz. bu sorunları çözüm konusunda hükümetimizin ve sizlerin desteğini bekliyoruz.”dedi.
    Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş, Şehit ve Gaziler derneği başkanlığına seçilen Başkan Ramazan Bahsi’yi ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dilek ve temeniler iletmek üzere yönetim olarak ziyaret ettiklerini belirtti.
    Buluş, şehit ve gazilerin cumhuriyetin teminatı ve temel taşları olduğunu ifade ederek, “Şehit ve gaziler, toprağı vatan, insanı millet yapan değerlerdir. Vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamaz.  Iğdır’da Gaziler Derneği olarak yaptığınız çalışmalarla derneği iyi bir şekilde temsil ediyorsunuz”  Bizlerde şehitlerimizin ve gazilerimizin  sorunlarının çözümü konusunda gereken desteği vereceğiz.”dedi.
    Ziyarete AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş,  AK Parti Iğdır Teşkilat Başkanı Ergün Aras, Ak Parti İl Tanıtım Medya başkanı Ferdi Turan,  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Güneş, İl Gençlik Kolları Başkanı Nurkan Demirhan, İl Halkla ilişkiler Başkanı Suat Karadağ, Taşburun Belde Başkanı Hilmi Altuntaş katıldı.
   

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-03-08 13:35:25

    cok komik ama oluyor iste igdir sehitlerini allah rahmet etsin her sey bosunaimis.

  2. Guest 2013-03-09 22:43:45

    Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin hatırasına bu saygısızlıktan başka nedir,gözler kör,kulaklar duymaz mı her gün yaşananları.....Tabiki gazilerimizin nezaket gösterdikleri muhakkak yoksa bu tiyatro kime karşı oynanıyor.Yüce Türk milleti ateşle imtihan oluyor bu yadsınamaz ama milletimiz bu oyunu da görüyor, eminim

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası