Şehit ve Gazi Aileleri Dernğine Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2013-03-12 / Kategori : Sağlık

Şehit ve Gazi Aileleri  Dernğine Anlamlı Ziyaret

    Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, AK Parti Iğdır Teşkilat Başkanı Ergün Aras,  Iğdır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Bülent Kaya,  Kamu Hastaneler Birliği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Yanardağ,  Iğdır Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Kalender Karahan ve  Ağız ve Diş Sağlığı Hastane yöneticisi Dr. Doğan Büyükdağ, Şehit ve Gazi aileleri derneğini ziyaret etti.
    Ak Parti İl Başkanı Buluş, Çeşitli Ziyaretlerimizde Şehit ve Gazi ailelerimizle bir araya gelerek Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Ramazan Bahsi’den sıkıntılarını dinlemiştik. Sağlık yönünde olan sıkıntıları şehit ve gazi ailelerinin bire bir görüşerek çözüm bulacağı görüşüne vardık. Bunun için Sağlık teşkilatıyla beraber  derneğimizi ziyaret ettik.
    Şehit ve Gazilerimizin Hastahane ve Sağlığın her yönünde öncelik tanınması konusunda hep birlikte fikir alışverişi yaptık. Sağlık konusunda Şehit ve Gazilerimiz için özel birimler oluşturarak birebir görüşme neticesinde sıra beklemeden tedavi görmesi için çalışma başlattık.”dedi.
    Iğdır Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Kalender Karahan’ise Hastahanemizde ve Diğer sağlık kuruluşlarda daha iyi hizmet görmeniz için gelimizden geleni yapacağız.  Tespitlerimiz neticesinde Gazi ve şehit ailelerinin evde bakım hizmetlerinden faydalanması için çalışmalar başlattıklarını söyledi.
    Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ramazan Bahsi, Bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Gerek il başkanı gerekse Sağlık Teşkilatı bire bir gazi ve Şehit yakınlarıyla görüşürük sağlık yönünde bir çok sorunumuza çözüm önerileri getirdiler. İlBaşkanı Mustafa Buluş ve Sağlık Teşkilatına çok teşekkür ediyorum.”dedi.
   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.