14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Tarih : 2013-03-16 / Kategori : Sağlık

14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

    Iğdır, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığının organizasyonunda ‘’14 Mart Tıp Bayramı’’  münasebetiyle Polisevinde yemekli eğlence programı düzenlenmiştir.
    Programa, İl Valisi Ahmet Pek, eski Iğdır Milletvekili Dursun Akdemir ve eşi, Vali Yardımcıları ve eşleri, İl Emniyet Müdürü, Mit Müdürü ve Yardımcısı, İl Sağlık Müdürü ve eşi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili, Halk Sağlığı Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, Kurum Başhekimleri, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.
    Sağlık çalışanları ile birlikte bulunmanın memnuniyetini belirten Vali Pek, konuşmalarında; ‘’Sağlık bizlerin en büyük zenginliğidir. Çalışmak, öğrenmek ve üretmek için sağlıklı olmak gerekir. Güçlü bir geleceğe ancak ve ancak sağlıklı toplumlar ulaşabilir. Bu bakımdan yaşamımızdaki en önemli ve öncelikli unsur, sağlıktır.
    Sizler, her türlü zorluklara rağmen ve gerektiği gibi, üzerinize düşen görevin bilincinde olarak güzel ve kutsal bir mesleği icra etmektesiniz. Bu görevi yerine getirirken de, hem hasta insanları tedavi ediyor, hem de hasta olmadan yaşamak için gerekli tedbirlerin alınmasında gayret gösteriyorsunuz. Bu nedenle yaptığınız iş, son derece önem arz etmektedir.
    Bilindiği gibi Ülkemiz, sağlık hizmetlerinde yaptığı çalışmalarla ve vatandaşına sunduğu hizmetlerle önemli gelişmeler kaydetmiştir. Önceleri, tedavi olmak için yurt dışına gidilmekte iken, bugün her türlü teknolojik donanımıyla, başarılı doktorlarıyla dünya çapında ün yapmış son derece başarılı sağlık hizmetlerinin sunulduğu hastanelerimiz var. Bu durum, hepimiz için önemli olduğu kadar memnuniyet vericidir.
    Bu vesileyle, şu anda görev başında olan doktorlarımızın, sağlık personellerimizin ve burada bulunan herkesin 14 Mart Tıp Bayramı’nı  kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’’dedi.
    Program, yemek ve müzik eşliğinde devam etmiştir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.