Ahmet Aras “MHP’den Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Tarih : 2013-03-16 / Kategori : Siyaset

Ahmet Aras “MHP’den Aday  Adayı Olduğunu Açıkladı

    Iğdır’lı iş adamı Ahmet Aras düzenlediği basın toplantısında MHP’den Aday Adayı olduğunu açıkladı.
    Aras yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;Önümüzdeki mahalli seçimleri kazanmak ve akabinde İğdır halkına hizmet etmek için,İğdır'da MHP'den aday adayı olduğumu sizlerin huzurunda açıklıyor ve hayırlısıyla siyasi çalışmalarıma başlıyorum.
    Herkes gibi İğdır'da tanınan bir hemşehrinizim.Burada ikamet eden,yaşamını burada sürdüren,ağırlıklı olarak gücü oranında yatırımlarını buraya yapan,sıradan bir insan gibi sizlerle iç içe yaşayan biriyim.İğdır için ailemle birlikte bedeller ödemiş,İğdır sevdalısı bir kardeşinizim.Aday olmaktaki tek gayem,sadece ve sadece tüm İğdır'a ve İğdırlılara hizmet  içindir.
    2007 seçimlerinden itibaren,siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüm.Düşündüm,taşındım ve memleketimin hakettiği yerde olmadığını görerek,siyasetin içinde aktif olarak bulunmam gerektiğine kanaat getirerek aday olmaya karar verdim.İğdırlılar,güzel şeylere layıktırlar.İğdır'ın içinde bulunduğu durum,benim gibilerin göreve talip olmasını emrediyor L.Bu bilinçle hareket ederek,aday oluyorum.
    Yıllardır Iğdır'daki sıkıntıları,birlikte yaşarken gördüm. Ekonomik,sosyal,siyasal ve kültürel sorunların boyutlarını araştırarak ve gözlemleyerek,şimdiye kadar yapılan bazı önemli yanlışların hala düzeltilmediğini gördüm ve derinlemesine düşündüm. Bu Iğdır hepimizindir ama elini ciddi anlamda taşın altına koymaya pek kimse yanaşmıyor.Lafta İğdır'ı seven çok !...Fakat iş başa düşünce icraat yapmaya kimse yanaşmıyor. Burada doğdum,burada büyüdüm,buranın ekmeğini yedim.Acıları ve mutluluğu burada yaşadım.Bu güzel memleketin düzlüğe mutlaka çıkması gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle,memleketime adam gibi hizmet etmek için aday olmaya karar verdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
    2004 yılında belediye meclis üyesi seçildim Dört yıl boyunca İmar Komisyonu başkanlığı yaptım.Bu süreçte belediyeciliği kavradım,belediyenin önemli sayılan eksiklerini tespit ettim.Belediyedeki olumlu ve olumsuz yönleri gördüm.Başkan vekilliği yaptığım süreler içerisinde de aksayan yönleri,gücüm oranında düzeltmeye çalıştım.O zaman inandım ki,belediye başkanı ve ekibi dürüst ve akıllı olduktan sonra,belediyeyle birlikte İğdır'da kalkınır ve gelişir!..,
    İçinizden biri olarak,İğdır'ın sorunlarını bilen biriyim.Ticari birikimimle,işimdeki başarımla,tecrübe ve yeteneklerimle halkım bu görevi bana ve ekibime verirse,bu işi çok iyi yapabileceğime inanıyorum.Ayrım yapmayan ve herkesi kucaklayan bir anlayışla,tüm İğdırlı hemşerilerimden destek istiyorum.Yaşanılır bir İğdır yaratmak adına,sevdalı olduğum İğdır'da MHP'den belediye başkan aday adayı olduğumu,sizler aracılığıyla ilan ediyorum.Takdir.önce Allahın sonra İğdır halkının ve MHP'nindir.İnşallah hayırlara vesile oluruz.
    Çalışmalarımı medeni ölüçülere uygun olarak yapmaya gayret edeceğim.Ayrıca MHP il teşkilatı yönetici arkadaşlarımla,sayın vekillerimizle,geçmişteki başkanlarımızla ve kanaat önderlerimizle birlikte siyasi çalışmalarımızı devam ettireceğim.Nasip olur bu görev bana verilirse,Allahın izniyle kimseyi mahçup ettirmeyeceğim.Kendime ve ekibime,bilgi ve birikimime güveniyorum.Süreç içerisinde,İğdır hakkındaki düşünce ve projelerimi,siz değerli basın mensupları aracılığıyla,tüm halkımıza açıklayacağım.
    Çok değerli İğdır halkımın manevi desteğini bekliyor,İğdır'ı seven herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Her şey güzel IĞDIRIMIZ için...
    Ahmet ARAS İğdır MHP Belediye Başkan Aday Adayı

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-03-17 09:20:45

    SAYIN AHMET ARAS.SİZ DAHA ÖNCEDE MHP DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLARAK MÜRACATTA BULUNDUNUZ.MHP GENEL MERKEZİNDE ADAY AÇIKLANMADAN ÖNCE ADAYIMIZ KİM OLURSA OLSUN O ADAYI EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEYECEĞİZ DİYE SENİN SÖZ VERDİĞİNİ HATIRLIYORUM.GEL GELELİM SEN ADAY OLMADIN.BİR BAŞKA HEMŞERİMİZ ADAY OLDU.SENNİ DEĞİL SEÇİM MHP NİN SEÇİM BÜROSUNA UĞRAMAK SEÇİM BÜROSUNUN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEDİN. ARAS AİLESİNİN MHP .NİN DIŞINA ÇIKTIĞINI SÖYLEMİYORUM. BİR ÇOK KEZ ZATİ ALİNİZİ MHP SEÇİM BÜROSUNA DAVET ETMEMİZE RAĞMEN SENİ MHP NİN SEÇİM BÜROSUNA GİRMENİZİ BAŞARAMADIK .YANİ SİZİ İKNA EDEMEDİK. ŞİMDİ SİZ MHP DEN ADAY ADAYLIĞINIZI AÇIKLAMIŞSINIZ HAYIRLI OLSUN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BEN ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM SEN ADAY OLUR İSEN BEN GELİP SANA CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM SENDE ŞEREF SÖZÜ VERİYORMUSUN? ADAY OLAMAZ İSEN MHP DEN ADAY OLACAK BAŞKA BİR HEMŞERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİNE ŞEREF SÖZÜ VERMENİ BEKLİYORUM. YOKSA SEÇMEN OLARAK BEN ADAY OLARAK SENDE BİR RİYAKARLIK SÖZ KONUSU OLURKİ ODA BENİM IĞDIRIMA YAKIŞMIYOR. ADAY ADAYLIĞINI DESTEKLEYECEĞİMİN ŞİMDİDEN ŞEREF SÖZÜNÜ VERİYORUM .ŞAYET SEN ADAY OLAMAZ İSEN BENDE SENİ DESTEKLEMEZ İSEM IĞDIRIN TEK ŞEREFSİZ NAMUSUZ ADAMI VARKİ ODA BENİM.BİR KEZDE YEŞİL IĞDIR GAZETESİ ARACILIĞI İLE SENİNDE BENİM GİBİ ŞEREF SÖZÜ VERMENİ BEKLİYOR SEVGİLER SAYGILAR SUNUYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

  2. Guest 2013-03-18 08:34:44

    EVET BENCE DE YUKARIDAKİ ARKADAŞ DOĞRU SÖYLEMİŞ.ASLINDA HER ADAY ADAYI OLAN ŞAHSIN İLK ÖNCE "ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM ADAY OLAMASAM DAHİ ADAY ARKADAŞIMI DESTEKLEYECEĞİM" CÜMLESİNİ İLK ÖNCE SÖYLEMESİ LAZIM.

  3. Guest 2013-03-18 09:29:10

    Saygıdeğer Ahmet abi.<br />Adaylığın hayırlı olsun.çok sevindim inşallah bu yolda başarılı olursun.Saygılarımı sunarım. ALLAH Yolunu ve bahtını açık etsin<br /><br />Göksel Adar<br />İzmir

  4. Guest 2013-03-22 07:40:26

    Sevgili Ahmet Agabey ne kadar durust ve vatanina milletine yararli faydali bir kisi oldugunuzu yasadigimiz muddetce gorduk ve bildik.Bunda kesinlikle bir sorgumuz yok. Cunku yasadigimiz muddetce sizin gibi asil insanlari yonetimde gormeye hakkimiz var diye dusunuyorum. Umuyorum ki bu secimlerde en icten dileklerimizle ve samimi desteklerimizle Igdir da iktidarin basina gececeksiniz. Size ve ekibinize basarilarinizin devamini diler iyi gunlar dilerim. Sizinleyiz.. ONUR BENER GUNES

  5. Guest 2013-05-25 08:53:06

    kim olduğunu bilmiyorum öncelikle yazının değer bulması için kimliginin açık olması lazım bu yazdığın yazı doğru degil sana cevap bile vermegi uygun görmüyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası