112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Taner Başaran Oldu

Tarih : 2013-03-25 / Kategori : Sağlık

112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Taner Başaran Oldu

          Yıllardan beri Iğdır’da diş hekimi, Ağız Diş sağlığı Merkezi başhekimliği ve yardımcılığı yapan Dr.Taner Başaran 112 il ambulans servisi başhekimi olarak atanarak görevine başladı..
      Üstlendiği görevin sorumluluğu ve bilinci içerisinde olduğunu söyleyen Dr.Taner Başaran, “Sağlık hizmetlerimizi, ekip halinde çalışarak, insanın ve yaşama hakkının önemini vurgulayarak, hedef kitlenin memnuniyet düzeyini baz alarak ve kendimizi sorgulayarak gerçekleştirmeye çalışacağız. Sağlıkta dönüşüm süreklidir, insana yönelik hizmettir ve kişi memnuniyeti ile yapılır.
Bu amaçlar doğrultusunda, halkımızın sağlık hizmetlerinden beklentilerini en üst düzeyde gerçekleştirmek için tüm ekip arkadaşlarımızla insan odaklı hizmetler vermeye gayret göstereceğiz” dedi.
     Dr. Taner Başaran, “vatandaşlardan isteğimiz lüzumsuz yere 112’yi arayarak meşgul etmesinler. Çünkü gerçek acil vaka oluyor bu meşgullerden dolayı yetişemiyoruz,  vatandaş mağdur oluyor.” şeklinde konuştu.         112 il ambulans servisinde 20 ambulans ve 40 personel görev yapıyor.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-03-25 09:41:32

    Sayın hocam hayırlı ve uğurlu olsun. geç gelen bir görevdi ama olsun artık. Allah utandırmasın Taner bey. başarılarınızın devamını diliyorum. Vedat YALÇIN

  2. Guest 2013-03-26 07:51:52

    Yeni göreviniz hayırlı olsun.Başarılar diliyorum.Sevindirici bir haber olduğunu da belirtmek istiyorum. SERPİL ŞUATAMAN TUZLUCA DEVLET HASTANESİ

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.