22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı

Tarih : 2013-03-27 / Kategori : Sağlık

22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı

    Acil sağlık sisteminde yetişmiş ve nitelikli personel gücü bakımından önde gelen Acil Tıp Teknisyenleri arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışma ortamının sağlanması amacıyla 22 Mart tarihi Acil Tıp Teknisyenleri Günü olarak kutlanmaktadır.
    Bu özel gün vesilesiyle İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi'nde görev yapan Acil Tıp Teknisyenlerini (ATT) ziyaret etti. Ziyarette; İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Aytaç Kuş,  112 Acil Komuta Kontrol Merkezi Baştabibi Dt. Taner Başaran, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Fettah Karadağ, Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Tamer Atlas ve Araştırma Bilgi Sistemleri, Sağlığın Geliştirilmesi ve Halk Sağlığı Şube Müdürü Zekeriya Can, hazır bulundular.
    112 Acil Komuta Kontrol Merkezi Baştabibi Dt. Taner Başaran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından; Komuta Kontrol Merkezi çalışanlarına karanfiller dağıtıp, kutlama amaçlı hazırlanan pastayı birlikte kesen Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol: “Zamanla yarışıp hayat kurtarmaya çalışan, karşılaştıkları sıkıntıya, strese, coğrafi engellere rağmen fedakârca yürüttükleri bu meşakkatli görevin bilincindeki tüm, Acil Tıp Teknisyenleri arkadaşlarımızın, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Gününü içten dileklerimle kutlar, sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.” dedi.
    Bu özel günlerinin Sağlık Müdürü ve Müdürlük çalışanlarının ziyaretleriyle kutlanmasından memnuniyet duyan ATT’lerimiz: ” Emeğimizin böyle özel günlerle taçlandırılması ve yaptığımız işlerin değer görüyor olması motivasyonumuzu arttırmaktadır. Başta Sağlık Müdürümüze, Başhekimimize ve Müdürlük çalışanlarımıza bu günde bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.