Iğdır'lı Boksörlerimiz Madalyaya Doymuyor

Tarih : 2013-03-29 / Kategori : Spor

Iğdır'lı Boksörlerimiz Madalyaya Doymuyor

        28 Ocak - 02 Şubat 2013 tarihleri arasında İzmir /Seferihisar’da yapılan yıldızlar Türkiye boks şampiyonasında ilimiz boksörlerinden Fırat Akyıldız, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
    12 -17 Mart 2013 tarihleri arasında Isparta ilinde yapılan yıldız, genç ve büyük bayanlar kategorisinde büyük bayanlarda milli bayan boksörlerimiz Nehir Timur Kaya,  Türkiye ikincisi, Yağmur Kanyar Türkiye üçüncüsü ve yıldız bayanlarda Zelal Magu,  Türkiye üçüncüsü olup üç bayan sporcuyla katıldığımız Türkiye şampiyonasından üç madalya alarak ilimiz adına güzel bir başarıya imza attılar.
    Başarılı boksörlerimizin antrenörü Taner Demirci, yaptığı açıklamada; “bayan sporcularımızla yaklaşık 2 aylık bir antrenman dönemi geçirebildik, buna rağmen bayan boksörlerimiz üstün performans göstererek yarı finale ve finale kalma başarısı göstererek bu zorlu şampiyonadan ilimize madalya ile döndüler.
    Iğdır’daki tüm spor branşlılarına ve boks sporuna verdiği sınırsız destekten dolayı Iğdır      Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Gürhan Yıldız ‘a çok teşekkür ediyor ve bu desteklerle çok daha üst düzeyde başarılar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.
      Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız,  yaptığı konuşmasında; İl Müdürlüğü olarak,  ilimizde spora ve sporcuya her zaman gereken desteğin verildiğini ve bundan sonrada verileceğini dile getirdi, sporcularımıza ilimize yaşattıkları bu başarılardan dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.