Hastanede Doktor’a Darp

Tarih : 2013-03-29 / Kategori : Sağlık

Hastanede Doktor’a Darp

    Iğdır devlet hastanesinde görev yapan ortopedi doktoru Cihan Acı hasta yakınları tarafından darp edildi.
    Edinilen bilgiye göre Dr. Cihan Acı, 71. Hastasını muayene ederken içeri giren iki hasta yakınının “anneme niye hakaret ettin” diye vurarak darp ettikleri öğrenildi.
        Çeşitli yerlerinden darp edildiğini belirten Dr. Cihan Acı, ”iki kişi bilmediğim nedenle bana saldırarak vurmaya başladılar. Kendimi kaybedip yere düştüm. Hatırladığım kadarı ile beni darpçıların elinden muayeneye gelen ve sıra bekleyen askerler kurtardı. Yoksa beni öldüreceklerdi. Hakkımı helal etmiyorum. Türkiye’nin bir ucundan Iğdır’a gelerek hizmet vermeye başladım. Karşılığı bu olmamalıydı. Şikâyetçiyim. Her gün 150 hasta muayene ediyorum. Darp yüzünden bugün 71 hastaya ancak baktım” dedi.
         Hastanede görev yapan Dr. İsmail Sarıboğa, Barış Erbil, yaptıkları konuşmada Saldırıya tepkilerini dile getirerek, “Türkiye genelinde bu tür saldırılar oluyor. Iğdır’da olması çok üzücü, bizler büyük şehirlerden gelerek Iğdır’da görev yapıyor hizmet veriyoruz bu bize yapılmamalıydı. Can güvenliğimiz yok” dediler.
          Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği İdari ve Mali İşler Başkanı Hüseyin Yanardağ, “Ortopedi doktoru Cihan Acı Hastalarını muayene ederken saldırıya uğramış, Bu üzücü bir olay,  Darp olayını gerçekleştiren A. G, N. D, F. D. hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.” şeklinde konuştu.
DOKTORA DARPTAN DOLAYI POLİKİNLİKLER  ÇALIŞMADI
         Iğdır Devlet hastanesinde Ortopedi doktorunun öğlen saatlerinde  A. G., N.D, ve F.D. tarafından dövülmesinden sonra hastanede doktorlar öğleden sonra poliklinik yapmadılar.
           Doktorlar poliklinik yapmayınca muayene olmak isteyenler evlerine gittiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.