Iğdır MHP İl Başkanlığından Açıklama ve Akil Adamlara Tepki

Tarih : 2013-04-22 / Kategori : Siyaset

Iğdır MHP İl Başkanlığından Açıklama ve Akil Adamlara Tepki

    MHP Iğdır il başkanı Cahit Erol, hükümetin açılım politkasına ve akil adamlar olayına tepki gösterdi.
    Erol ,İl başkanlığında düzenlediği basın toplan tısında bugün Türkiye de oynanan oyunun Osmanlı imparatorluğunun çöküş döneminde İngilizler tarafından oynandığını aynı şartların Türkiye de uygulanmaya başladığını söyledi.
     İngilizlerin misyonerlik faaliyeti altında 436 adet ermeni kilisesi inşa ettirdiğini ileri süren Erol, şunları söyledi,:” Misyonerlerin sayıları ise, 6000 civarına ulaştığı kendi tarih kayıtlarında yazılmaktadır.İşte o günlerden gelinen noktalar bu günlerdir.20. y.y ın son çeyreğinde ermeni soykırımı senaryolarını kabul etmeleri bundandır.  1970 lerde  Türk milletinin başına devyolu, devsolu TKP yi halkın kurtuluşu gibi sol örgütleri bela eden emperyalistler Türk gençliği birbirini öldürttü.,  1980 ihtilalından sonrada PKK , apocular, Kürdistan yurtseverler birliği, kemal Burkaylar olarak ortaya çıktılar. Demokratik yollarla Kürdistan devleti istiyordu PKK’lılar ise silahla ve kan dökmekle doğu ve güneydoğu üzerinde bir Kürdistan devleti kurmak için mücadeleye girişmişlerdi. Her iki siyasi Kürtçü örgütün arkasında da Amerika, İsrail, İngiliz, Yunanistan Rusya gibi TÜRK kanına susamış TÜRK düşmanı devletlerin var olduğunu görmekteyiz ve görüyoruz.1980 ihtilali olmadan, Kürtçülük hareketini olgunlaştırıp hayata geçiren ABD ve yandaşları şimdilerde ise, bir az lazistan. diyerek kaşıyorlar gibi geliyor bana ve öyledirde.Şimdi bakıyoruz büyük Ortadoğu projesinin, eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynen ABD ve işbirlikçileriyle beraber, söyledikleri sözler şu; PKK lılar silah bırakıp başka ülkelere gidecekler. 63 kişilik akil insanlar Türkiye ye yayılıp kanın durmasını anlatacaklar, onlar anlata dursunlar bizim AKP hükümetine bir sorumuz olacak.
    Sayın Başbakan BDP millet vekillerinden, heyet yollayarak imralıyla görüştürüp ve 21 mart nevruz bayramı günü, İmralı mesajını okutup ve ondan sonra, kayda değer hiçbir olayın olmayışını sağlayan kimdir ise, bu güne kadar 40 bin insanımızın, katline emir verende odur. Ve onunla masaya oturanda onun kadar suçludur, akil dedikleriniz o şahıslarda sizler kadar suçludur,   Şehir şehir dolaşarak, sivil toplum örgütleriyle toplantılar yapıp. Sözde kanı durdurmak isteyenlerin asıl maksatları, apo nun ceza evinden çıkarılması mücadelesidir, Asıl mesele budur. Bu milleti ayrıştırarak bir birine düşman etmeyin, Türk- kürt diye bir problem Türkiye de yoktur, bunları kışkırtan bop eliyle AKP dir.
    BİZ YÜZYİLLARDIR IĞDIR’DA KÜRTLERLE BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ
    Bizler Iğdır’da yıllardır Kürt Kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz ve hiçbir sorunumuz yok.Iğdır’da Kürt nüfusu 80 bin’dir ama PKK Terör Örgütüne 80 Kişi bile katılmamıştır bu neyin barışıdır biz zaten barış içerisinde yaşıyor.
    APO İLE MASAYA OTURMAK SUÇTUR ERDOĞAN APO İLE MASAYA OTURDUĞU İÇİN SUÇLUDUR
    sayın başbakan akil insanlar dediğiniz, kişilerden birisi şöyle diyor. Şu Türk devleti pkk ya tazminat ödemelidir. Bir diğer akil adamın ise şöyle sayıklıyor, Türkler Kürtlere borçludur ve Kürtlerden özür dilemelidirler diyor. Sayın başbakan işte senin, akil  adamların. Iğdır halkı, tarih boyu bu bölgede yaşayan insanlar olarak, bizlerin birbirimizle, asla ve asla hiçbir problemlerimiz olmadı. ABD, İngiltere, İsrail  gibi  emperyalist devletler, kendi adamlarını paralarıyla, pullarıyla Türk devletinin başına getirip BOP a eş başkan yaptıktan sonra da. Türkiye de yaşayan insanlarımızı, 36 etnik guruba ülkeyi 7 eyalete ayırtıp. Kendiside başkan olarak hüküm sürmesi için, BDP ile iş birliğine girip şimdide, akil insanlar olarak gösterdikleri, 63 zavallıyı ülke geneline yayarak, sonuç olarak da güya onlardan, rapor toplayıp kanın durması için, apo da ceza evinden çıksın raporunu, meclis de okuyup onaylayarak. Ülkeyi bölüp mukaddes değerleri ayaklar altına alıp, apo yu ceza evinden çıkarıp, ünüter yapıyı alt üst ederek, Türkiye yi kaos a götürme politikasını hayata geçirmektir. AKP nin akil insanlar projesi, Tüm Türkiye de olduğu gibi, ey Iğdır halkı AKP nin şu akil insanları ığdıra yolları düştüğünde önce, ABD ye sonra BOP a daha sonra da onların iş birlikçisi AKP ye şu mesajı vermeliyiz bizler kardeşçe yaşarken aramıza girip bizleri ayrıştırmayın. Bizler tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek dil, tek devlet ülküsü etrafında birleşen Türk milletiyiz. Bizlerin akil insanlara ihtiyacımız yoktur.
    Sağcıyı, solcuyu,bütün sivil toplum örgütlerini   sağ duyulu bütün halkımızı, büyük Ortadoğu projesini (BOP) bun şer oyununu bozmak için, bütün halkımızı ABD ve BOP projesini protesto ya çağırıyorum. ALLAH TÜRK milletinin yardımcısı olsun”dedi..

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-04-22 08:57:42

    Türk kürt sorunu diye bir sorun yoktur, BOP'u hayata gecirmek için 80 nin yıllardan sonra ortaya atılmış stratejik bir oyundan başka birşey değil malesef bu oyunu kürt kardeşlerimize mal ettiler asıl bu oyuna tepki göstermesi gereken kürtler olmalı..... günümüz insanları herşeyin farkında fakat ne yazıkki renk, dil, din, ırk ne olursa olsun akan göz yaşlarının hep aynı rekte olduğunu fak eetmediler.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.