Öğrenciler Yararına Kermes

Tarih : 2013-04-29 / Kategori : Kültür & Sanat

Öğrenciler Yararına Kermes

    Iğdır Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenledi.
    Atatürk Caddesi Zübeyde hanım bulvarında açılan  kermesin açılışına Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ve PEKAY Başkanı olan eşi Nurten Karadağ, Vali Ahmet Pek’in eşi Ayfer Pek, Polis eşleri ve davetliler katıldı.
    Kermesin Açılışını yapan Vali Eşi Ayfer Pek, “Halkımızın kermesimize yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun etmektedir. Polis eşlerimizin özellikle apartman komşularının desteklerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyorum.  Kermesimize halkımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri ayrıca mutlu etti.
    Kermesle elde edilen gelirlerin burs gören çocuklara gitmesi, Şehit ailelerinin eşlerine yardım amaçlı bunun yanısıra  maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardım yapılması kısacası eğitime katkı sağlaması ayrıca bizleri çok mutlu etmiştir.” dedi. 
                Iğdır Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Başkanı Nurten Karadağ, kermeste satılan ürünleri polis eşlerinin kendi hünerleriyle evlerinde yaptığını söyledi.
    Derneğin çalışmalarından elde edilen gelirlerin emniyet bünyesinde çalışan, gazi-şehit olmuş ailelerin ve emekli olan personelin üniversitede okuyan çocuklarına burs olarak verildiğini belirterek “derneğimiz tarafından şu anda 11 çocuğumuza burs vermekteyiz.“ dedi.
    Karadağ, “Kermesimize teşrif ederek bizleri yanlız bırakmayarak kermesimize  katılan Sayın Valimizin Eşi Ayfer Pek’e, Iğdır halkına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
    Kermesete Halkoyunları gösterileri sunuldu.
    Bunun yanısıra Dünya Balon Katlama Şampiyonu Dündar Mercan eşliğinde balon katlama ve balondan motif yapma etkinliği düzenlendi.
   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.