Milletvekili Sinan Oğan Yeşil Iğdır Engeliler Derneğini Ziyaret Etti

Tarih : 2013-05-01 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Sinan Oğan Yeşil Iğdır Engeliler Derneğini Ziyaret Etti

OĞAN’IN GİRİŞİMİ İLE ARABA TAHSİS EDİLDİ

           MHP Milletvekili Dr. Sinan Oğan’ın girişimi ile Yeşil Iğdır Engelliler Derneğine engelli arabası tahsis edildi.
            Yeşil Iğdır Engelliler Derneğini Sosyal hizmetler il müdürü ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Sinan Oğan, dernek üyelerine müjdeyi verdi.
            Oğan, “Dernek başkanımız Garip Samancı bey’in benden araba isteği oldu bende konuyu Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin’e aktardım, kendisi engelli kardeşlerimize bir araba hediye etti. Araç yakında gelecek, Sosyal Hizmetler il müdürlüğü tarafından tahsis edilecek, birde şoför tahsis edecekler. Sayın Bakan’a teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız olmaya da devam edeceğim” dedi.
            Yeşil Iğdır Engelliler Derneği başkanı Garip Samanci’de, “bir yerden bir yere gitmek, bulunduğumuz ortamdan uzaklaşmak için bir aracımız yoktu, durumu sayın vekilimize aktardık. Kendisi konuyla ilgilendi,  bakanlık araç tahsis etmiş gelince kullanacağız. Sayın Vekilimize ve Bakanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-02 10:39:40

    Her engelliye Valilik başvuru halinde gerekli aracın tahsisini gerçekleştiriyor. Bunun haber yapılması da neyin nesi? Tamam Allah razı olsun diyoruz.Dualarımızda o kardeşimizle her daim fakat Sn.Oğan'ın yapabilecekleri bununla sınırlı gerçi. Övünmesi haber yaptırması normal. Neyse Siyaset işte...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.