MHP İl Başkanı Cahit Erol, "İçimize Ateş Düştü"

Tarih : 2013-05-04 / Kategori : Siyaset

MHP İl Başkanı Cahit Erol,

MHP İL BAŞKANI CAHİT EROL,”AĞRI DAĞINA YILDIRIM DÜŞTÜ ŞİMŞEĞİ TÜRK MİLLETİNİN BAĞRINI KIVILCIMLARI İSE KAHRAMANMARAŞI VE ADANA’YI YAKTI”

           MHP İl Başkanı Cahit Erol, 2 Jandarma erinin şehit olması ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.
            Erol mesajında,”1 Mayıs 2013 günü hepimizce malum olan, Ağrı Dağı’nın Korhan yaylası, bayrak tepe mevkiinde güvenlik görevi, yapmakta olan askerlerimizin, mayına basarak iki kahraman Mehmetçiğimiz, Mustafa Altan ve İbrahim Özkıdır’ın akşam saatlerinde şahadet haberlerini almamız münasebeti ile mensubu olduğumuz Türk milleti ile beraber, hepimizi derinden üzmüştür. Bu vesile ile 1944 den beridir, 3 MAYIS Türkçüler bayramı kutlanarak günümüze kadar gelmiştir. Muhterem dava arkadaşlarım, bu yıl Korhan yaylasında, şehit olan iki Mehmetçiğimizin, şahadetlerinden dolayı, tertiplemiş bulunduğumuz, 3 Mayıs Türkçüler bayramını, bütün teşkilatlarımızca, karar alarak erteledik.
         Bu arada; Iğdır il başkanlığı, merkez ilçe başkanlığı, kadın kolları il başkanlığı, ülkü ocakları il başkanlığı, Aralık ilçe başkanlığı, Karakoyunlu ilçe başkanlığı, Tuzluca ilçe başkanlığı, Türkiye kamu-sen ve bağlı sendikalarımız, MHP il genel meclis üyelerimiz, MHP belediye meclis üyelerimiz, bütün ülkücü kuruluşlarımız başta Türk milletine,Türk ordusuna, şehitlerimizin ailesine, Iğdır Jandarma ve  5. Alay komutanlığına ve Iğdır halkına taziyelerimizi bildirerek baş sağlığı diliyoruz.” dedi..

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-06 21:47:37

    Ben mhp il yöneticilerinin birkaç kelimeyi biraraya getirip cümle kurabilecegine inanmıyorum. Türkçülük.Turancilik Davası'nda yargılanan eğitimli kişiler nerede, Iğdırda milliyetciligi tekelinde bulundurmaya çalışanlar nerede. Eminim 3 mayısi da unuttunuz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası