Iğdır’da Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

Tarih : 2013-05-16 / Kategori : Spor

Iğdır’da Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

    Iğdır’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası, etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
    Şehit Mehmet Çavuş anıtı önünden başlayan ve Atatürk Caddesi Zübeyde hanım meydanında son bulan yürüyüşe Vali Ahmet Pek, İl Jandarma Komutanı Erdem Yılmaz, Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Defterdar Mehmet Durusoy, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürhan Yıldız, Kurum müdürleri, Vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
     Vali Ahmet Pek yaptığı konuşmada, Oldukça kalabalık bir şekilde gerçekleştirilen gençlik yürüyüşünde yaşlıların gençlerden daha hızlı yürüdüğünü söyledi.
    Vali Pek, “Bir haftaya yaygın bir program  yapıldı. Gençlik programları içinde gençlik yürüyüşüydü ama ihtiyarlar gençlerden hızlı yürüdü gibime geliyor. Ayağınıza sağlık.” dedi.
    Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürhan Yıldız ise ”15-21 Mayıs gençlik haftasının başlangıcı olan 15 mayıs dolayısıyla bugün Atatürk’ü anma ve gençlik yürüyüşü düzenlendi. Bugün start vermiş olduk.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-16 09:49:41

    saygilar.19 mayisin bir anlami var .15,21 myisin bir anlami yoktur,19 mayis atamizin bize verdiyi dünyada esi benzeri olmayan bir bayramimizdir bunun tarihini anlamini deyisdirmeye ugrasmasinlar uyumayin.........

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.