İL ÖZEL İDARESİNİN 2007 YILI FAALİYET RAPORU AÇIKLANDI

Tarih : 2008-03-04 / Kategori : Genel Haber

 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39. Maddesine istinaden "Vali, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. Maddesinin 4. fıkrasında belirtilen biçimde; Stratejik Plan ve Performans hedeflerine göre yürütülen faaliyetleri, belirlenmiş performans ölçütlerine göre hedef ve gerçekleşme durumu ile meydana gelen sapmaların nedenlerini açıklayan faaliyet raporunu hazırlar" hükmü doğrultusunda

İl Özel İdaresi tarafından 2007 yılında yapmış olan çalışmalarla ilgili olarak hazırlanan kurum faaliyet raporunun 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39. Maddesi gereğince Mart ayında görüşülmesi gerektiğinden dolayı Hazırlanan faaliyet raporu İl Genel Meclisinin gündemine alınarak görüşülmüş olup, görüşme sırasında Vali adına 2007 yılında İl Özel İdaresince İlimiz sınırları içerisindeki 3 İlçe ve bağlı köylerindeki altyapı çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat AKKUŞ, İl Genel Meclis Başkan ve Üyeleri ile toplantıya katılan kurum amirlerine bilgi verdi.
 Daha sonra İlimiz Valisi Saim Saffet KARAHİSARLI İl Genel Meclisi Başkan ve üyeleri ile Faaliyet raporunun hazırlanmasında emeği geçen İl Özel İdaresi Personellerine ve diğer kurum amirlerine teşekkür ederek bu çalışmaların bundan sonraki dönemde' de artarak devam etmesini istedi.
Toplantı sonucunda İl Özel İdaresine ait 2007 yılı faaliyet raporu İl Genel Meclis Başkanı İdris AKKUŞ tarafından İl Genel Meclisinin oylarına sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.