Gündüz Güneş MHP'den Iğdır Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-05-24 / Kategori : Siyaset

Gündüz Güneş MHP'den Iğdır Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

    Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Iğdır Belediye Başkanlığı adaylığına MHP’den müracaat eden Gündüz Güneş MHP Iğdır İl Başkanlığına Iğdır Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için dilekçesini verdi.
    MHP Iğdır İl Başkanlığına kalabalık bir grupla giden Gündüz Güneş, MHP’den Iğdır Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu belirten dilekçeyi MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol’a verdi.  Parti binasında bir konuşma yapan MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, “Önümüzdeki yerel seçimler için partimizden aday adayı  olmak isteyen kişiler adaylık müracaatında bulunuyorlar. Gündüz Güneş kardeşimizde bu gün Parti Başkanlığımıza müracaat ederek Partimizden Iğdır Belediye Başkanlığı Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Allah hayırlı uğurlu etsin. Aday adaylarımız kendisini halka tanıtıp, halkın takdirini kazanacaklardır. Bizlerde gerek halk arasında, gerek sivil toplum kuruluşları içinde yapacağımız anketleri rapor haline getirip partimizin genel merkezine sunacağız. Takdir Genel Merkezimizindir. Hangi adayı partimizden aday olarak gösterirse bizde onu destekleyip kazanması için bütün gücümüzle çalışacağız. Gündüz Beyin adaylığının hayırlı olmasını diliyor kendisini kutluyorum” dedi.
    MHP’den Iğdır Belediye Başkanlığı Adaylığı için resmi müracaatta bulunan Gündüz GÜNEŞ ise yaptığı konuşmasında, Iğdır’ın birliğine ve beraberliğine vurgu yaparak, herkesi bir çatı  altında toplanmaya davet etti.
    Gündüz GÜNEŞ  konuşmasına şöyle devam etti, “Değerli basın mensupları, değerli partili arkadaşlarım. Bu gün Iğdır Belediye Başkanlığı  adaylığı için resmi başvurumu partime gelerek İl Başkanlığına yapmış bulunmaktayım. Öncelikle Iğdır’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2007 yılında Abbas Bozyel ile birlikte, 2009 yılında Ali Ekber Yeşil ile birlikte, 2011 yılında Sinan Oğan ile birlikte çalıştım. 2007 yılında bölündüğümüz için milletvekilliğini kaybettik. 2009 yılında yine bölündüğümüz için belediye başkanlığını kaybettik. 2011 yılında birlik ve beraberliğimizi sağladık ve Iğdır’da birinci parti olduk. Siyaset uzun bir maraton. Küskünlük olmamalı. Iğdır’ın geneli beni yeteri kadar tanımıştır. Şimdi aynı birlik ve beraberliği göstererek Belediyeyi kazanmak için adayım. Iğdır belediyesi bizden olduğu takdirde Iğdır’ın her kesimine eşit hizmet götüreceğim. Görev bana verilirde kazandığımız takdirde Iğdır’ın ekonomisini güçlendirecek projeleri hayata geçireceğim. Bu konuda ben kendime güveniyorum. Ben herkesten daha fazla çalışacağım. Şimdiye kadar çalışan başkan adayları bir çalıştıysa ben üç çalışacağım. İstanbul’da 81 bin, İzmir’de, Ankara’da, Bursa’da, yurt dışında olan hemşerilerimiz var. Bunlar önümüzü açın Iğdır’a gelelim diyorlar. Ben bunların önünü açacağım. Iğdır’ın ekonomisini kazandırmaya niyetim var. Bu konuda uzman kişiler tarafından projelerim var. Bu projeleri inşallah kazandığımız zaman tek tek hayata geçireceğim. Bence Iğdır’ın üç sınır ülkesiyle komşu olmasına rağmen ticari anlamda yeterince ilerleyememiştir. İnşallah bizler göreve geldiğimiz zaman bunları daha üst seviyelere çıkaracağız. Iğdır’ın ciddi manada alt yapı sorunları var. Bunların hepsine çözüm üretmek için çalışacağım.
    Buradan diğer aday adayı  arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Buraya kadar gelerek bana destek olan sizlere ve Parti teşkilatıma teşekkür ediyorum. Her şey Iğdır’ımız için diyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-24 07:27:19

    Hayirli olsun,Gündüz beyin yolu acik olsun,igdirimiz kazansin

  2. Guest 2013-05-24 12:30:18

    Allah utandımasın ığdır için büyük fedakarlık yaparak mesleki kariyerni hiçe sayan değerli avukatımıza başarılar dilerim

  3. Guest 2013-05-24 16:49:19

    Hayırlı olsun son derece isabetli bir karar, değerli kardeşimiz bu görevi layıkıyla yapacak kapasite ve kalitededir.

  4. Guest 2013-05-25 09:32:47

    suyun başında oturanlar kendi kayınını bırakıp seni aday edermi gündüz bey bence etmez. yinede başarılar dilerim.

  5. Guest 2013-05-25 16:24:55

    ığdır için GÜNDÜZ GÜNEŞ büyük şans güneş doğdu desek yeridir

  6. Guest 2013-05-27 07:54:03

    can-ı gönülden başarılar dilerim.manisa-salihli den uzman vet.hekimi cem uğurel..

  7. Guest 2013-05-30 20:12:45

    allah yolunu açık etsin sıra sende yıllarca her adayı destekledin şimdi sıra onlarda görelim bakalım ne kadar ülkücüler

  8. Guest 2013-05-31 07:03:00

    Bir adam Gündüz Bey'e demez mi yeter? Yahu 1,2,3 olmuyor.Heba oluyor . Beklesin, ara versin oda yok! Yazık günah vallahi ! Yıpratamaz bir insan bu kadar kendini!

  9. Guest 2013-06-09 10:19:57

    ben gündüz beyi destekliyorum dürüst başarılı bir Iğdırlı yaptıklarını gözardı edemeyiz allah yolunu açık etsin gün birlik günüdür

  10. Guest 2013-06-24 00:13:36

    Ekber Yeşil 2009'da Iğdır'da tüm gücüyle savaştı ama bizim kufeli kardeşlerimiz yüzünden kaybetti, ona rağmen gelip Sinan Oğan'ın seçiminde ona bir çok alanda yardımcı oldu, Gündüz beyde 3 seçimdir adaylara hep desteğini esirgemedi.. Hakkı yenen iki Karakterli dürüst tecrübeli adam. Bakalım bizi ne bekliyor.

  11. Y. mimar 2013-08-28 20:18:12

    Gündüz bey e güveniyoruz. Kendisinin ileri görüşlü, aydın, kapasiteli, çalışkan biri olması en kıymet verilesi özelliklerinden. Kazanması durumunda bir Iğdır' lı olarak İstanbul' dan gelerek uzmanlığım olan şehir planlama, mimarlık alanında hizmet vermek istiyorum. Allah yolunu açık etsin..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.