Sanat Engel Tanımaz Sınıfı Bahar Şenlikleri

Tarih : 2013-05-29 / Kategori : Kültür & Sanat

Sanat Engel Tanımaz Sınıfı Bahar Şenlikleri

    Tuzluca Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki “Sanat Engel Tanımaz” sınıfı kursiyerleri sene sonu bahar şenliğinde doya doya eğlendiler.
     Kursiyerler kahvaltı ziyafetinden sonra çeşitli oyunlar oynadılar. Kursiyerlerin aileleri bu organizasyondan ve çocuklarına verilen değerden dolayı kurs müdürüne ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.
    Merkez Müdürü Alican Güner, Kursiyerlerden çok memnun olduklarını ve kursiyerlere bu güzel ev ortamını oluşturan kurs öğretmenleri Neşe Birgioğlu ve  Firuze Oğan’a teşekkür etti.
    Güner, “2012-2013 yılı Engelli öğrencilerimizin ve kursiyerlerimizi kursa aldık. Takı tasarım gibi el sanatları yapıldı. Engelli öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış oldukları el sanatlarını yıl sonunda sergileyeceğiz. Sergi öncesi Engelli öğrencilerimizle piknik yapıyoruz. Yılsonu etkinliğimiz kapsamında Halkeğitim bahçesine fidan dikimimizi  gerçekleştirdik. Bu kapsamda her kursiyer ve öğrenciler birer fidan dikti. Her fidana bir öğrencimizin ismini vedik.” dedi.
    Alican Güner, gerek bu organizasyonda ve gerek yıl boyunca kursiyerlere maddi ve manevi  desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamı Sayın Bilal Özkan’a  ve her zaman kursiyerlerele iç içe olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir Acar’a  teşekkür etti.
    Veliler Ayfer Paşayiğit ve  Perihan Aktaş, “Bu güzel etkinliği yaparak çocuklarımızı mutlu eden  İlçe Kaymakamına, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, İlçe Halk Eğitim Müdürü ve Kurs Öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızla yakından ilgileniyorlar. Çocuklarımız Anne biz okula gitmek istiyoruz diyorlar. Bu da eğitimcilerin çocuklarımıza göstermiş olduğu eğitim ve sevgiden dolayıdır. Çocuklarımızın bu sevinci biz velilerin yüzünü güldürüyor. Çok mutluyuz. Çocuklarımız emin ellerde olduğunu biliyoruz.” dediler.
    Kursiyer Öğren ciler Besra Ozman, Cemal  Ulutaş, Beşir Karaçelik, Asip Ataş, “Biz okulumuzu ve hocalarımızı çok seviyoruz. Bizlere kolye, resim, gibi bir çok el işi öğrettiler. Kendimiz bilezik yapmayı öğrendik.” dediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.