Aralık'ta Ses ve Yemek Yarışması

Tarih : 2013-05-30 / Kategori : Kültür & Sanat

Aralık'ta Ses ve Yemek Yarışması

    Aralık İlçe Kaymakamlığı her geçen gün  hem halkımızla iç içe olan yapıyı güçlendirmek, hem de biraz olsun eğlenmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklere son olarak gerçekleştirilen "Ses ve Yemek Yarışması" da eklendi.
    Yarışma Aralık  Kaymakamlığı, Aralık Kalkındırma Derneği (AKAD), Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve gönüllü öğretmenlerin ortak bir çalışma sonucu "Ses ve Yemek Yarışması" yapıldı.
     SODES Sanat Salonunda gerçekleştirilen organizasyona Iğdır Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç ve Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer  Ersöz onur konukları olarak katıldı.
    Çorba-yemek-hamur işi-tatlı kategorilerinde yemek yarışması ve ses yarışması düzenlendi, jürilerden en yüksek puanları alarak ilk 3'e giren yarışmacılarımıza çeşitli hediyeler verildi.
    İlçe halkı ve kamu kurumlarında çalışan vatandaşlarımız hem yarışmacı olarak hem de izleyici olarak bu etkinliğe yoğun bir ilgi gösterirken erkek yarışmacılarımızın da yemek ve tatlı kategorilerinde kadınlarımızla yarışmaları bu eğlenceli ve samimi ortama ayrı bir renk kattı.
     Ses yarışmasında  ise yarışmacılarımızın ses ve yorumları büyük beğeni toplarken izleyicilerimiz zaman zaman tempo tutarak ve şarkıların nakarat kısımlarını söyleyerek eşlik ettiler.
    Yarışmaların ardından dereceye girenlere hediyeleri protokol  tarafından verildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası