Tuzluca İlçesinde Voleybol Turnuvası

Tarih : 2013-05-31 / Kategori : Spor

Tuzluca İlçesinde Voleybol Turnuvası

           Iğdır’a bağlı Tuzluca İlçesi’nde “Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” düzenlendi. Turnuvaya İlçenin köylerinden ve İlçe merkezinden 20 takım katıldı.
            Puan usulüyle yapılan maçlarda final maçını Milli Eğitim Spor ile Kamışlı Spor oynadı. Kamışlı Spor finalde Milli Eğitim Spora yenilmesine rağmen puan farkıyla birinci, Milli Eğitim Spor ikinci ve Karabulak Spor ise üçüncü oldu.
          Kupa töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir Acar, Spor yaşantımızın vazgeçilmez bir unsurudur. Her fırsatta spor yapmalıyız. Sporun yaşı yoktur. Her yaşta spor yapılabilinir. Görüldüğü gibi bu kalabalık salonda her yaşta insan burada toplanmıştır. Biz bu turnuvayı Sayın Kaymakamımız Bilal Özkan’ın verdiği destekle yaptık. Amacımız insanlarımızı spora yöneltmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek faaliyetler yapmaktır” dedi.
         İlçe Kaymakamı Bilal Özkan’da, takımlara kupalarını verirken, takımları kutladı. Bu tür organizasyonları her zaman desteklediklerini belirtti. Bu organizeyi yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir Acar’a teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası