Minik Futbolcuların Heyacan Veren Kapışması

Tarih : 2013-05-31 / Kategori : Spor

Minik Futbolcuların Heyacan Veren Kapışması

    Iğdır Merkez Kurtuluş İlköğretim Okulu Etik Haftası Kapsamında 3. ve 4. Sınıfların Katıldığı 14 Takımın yarıştığı elemeli Futbol Turnuvası düzenlendi
    Dün Ziya Gökalp İlköğretim okulu bahçesindeki Halı sahada Oynanan Final Maçlarında 3. sınıflarda 3/E Şubesi 4. Sınıflarda ise 4/D Şubesi Turnuvayı birinci bitirerek Şampiyon oldular.
    Şampiyon olan takımlara kupa ve madalya verildi.
    Turnuva sonrası açıklama yapan Kurtuluş İlöğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ekber Beyaz, “Biz Öğrencilerimize Spor alışkanlığı kazandırmak, onları Benenen ve Ruhen gelişmesinde yardımcı olmak, arkadaşlık, doğruluk, emek, ruh güzelliği gibi etik değerlerde kazandırıldık. Sporun bir Müsabaka veya yarışma olduğu kadar insanlara bir takım manevi değerler kazandırdığınıda anlamalarına vesile olmak istedik” dedi.Yapılan turnuvada takımların başarısı için kız öğrencilerin yapmış olduğu tezahürat dikkat çekti.
     Minik futbolcular “günlerdir final için hazırlandık durmadan antera man yaptık ve başarılı bir futbol sergiledik, emeğimizin karşılı ğını ise kupa ve madalya alarak kutladık çok mutluyuz.” dediler.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-06-01 13:21:45

    evet biz yendik ve 4 g çatlasın

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.