Iğdır Endistüri Meslek Lisesinden Şiir ve Türkü Dinletisi

Tarih : 2013-05-31 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır Endistüri Meslek Lisesinden Şiir ve Türkü Dinletisi

            Iğdır Endüstri Meslek  lisesi kültür ve edebiyat kulübünün hazırladığı  şiir  ve türkü dinletisi yapıldı.
              Kültür sarayında  yapılan şiir ve türkü  dinletisinde öğrenciler birbirinden güzel şiirler okuyarak türküler söyleyerek salonu dolduranlara duygu dolu dakikalar yaşattılar.
             Milli Eğitim Müdürü Dincer Ateş, yaptığı konuşmada, “Okullarımızda eğitimin yanında bu tür sosyal aktivitelerin olması da gereklidir. Öğrencilerimiz bu tür etkinlikle toplumda kişilik kazanıyorlar. Geleceğimiz olan öğrencilerimize sahip çıkmamız gerekir bu gençler milletimizin geleceğidir. Endüstri Meslek lisesinde bu tür kabiliyetli öğrencilerin olması sevindiricidir. Şiir hayatın her anında acısında, tatlısında, sevincinde hüznünde var. Öğrencilerimizin bu bilinçle, şiir sevgisiyle insan  sevgisiyle yetişmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Onların milli değerleri bilen, sahip çıkan bireyler olması için çalışmalıyız..” dedi.
          Okul Müdürü Musa Ölmez’de  yaptığı konuşmada, "okulumuzda en iyi eğitim yanında öğrencilere meslek öğretirken sosyal etkinliklerin en güzelini de yapmaya çalışıyoruz. Bu etkinliklerden biriside şiir ve türkü dinletisidir.” dedi.
            Şiir ve Türkü dinletisine milli eğitim şube müdürü Mehmet Şentürk, okul müdürleri  ile çok sayıda öğrenci  velisi katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.