İlköğretimler Doya Doya Spor Yapıyor

Tarih : 2013-06-08 / Kategori : Spor

İlköğretimler Doya Doya Spor Yapıyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen İlköğretimde Spor ve İl Spor Merkezleri  (Yaz Spor Okulları) Projeleri kapsamında,  İl Müdürlüğü tarafından çocuklarımızda ve gençlerimizde spor bilincinin oluşturulması için çalışmalara devam ediliyor.
         Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan YILDIZ yaptığı açıklamada: “İlköğretimde Spor Projesi kapsamında okullarda çeşitli branşlarda sportif faaliyetler yaparken şişme oyun parkını da okul bahçelerine kurarak çocukların eğlenmelerini sağlamaya çalıştık. Bu etkinliklerin yanında İl Spor Merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen çocukların ve gençlerin kayıtlarını aldık, ilginin bu kadar yoğun olması bizi ayrıca mutlu ederken  bu gün itibariyle İl Spor Merkezlerine kayıt sayımız üç bini geçti” dedi.
     Örgün ve Yaygın  Eğitim Kurumlarında okuyan öğrencilerimize, çalışan gençlerimize ve her yaştan insanımıza  Sporun tabana yaygınlaştırılması,  spor bilincinin oluşturulması ve yaşam boyu spor yapılmasını sağlamak üzere İl Müdürlüğü Antrenörleri eşliğinde çalışmalar devam etmekte olduğu belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası