AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Iğdır’ı Ziyaret Etti

Tarih : 2013-06-14 / Kategori : Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Iğdır’ı Ziyaret Etti

      AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Iğdır ziyaretinde, “Türkiye ilerledikçe, uzun yıllar çok büyük zararlar görmüş olan başta Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır olmak üzere bütün Türkiye, ekonomik anlamda ileriye gidecektir" dedi.
    Kurtulmuş, bir dizi ziyaret ve açılış için geldiği Iğdır'da Vali Ahmet Pek'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
    Kurtulmuş, “Iğdır ülke için önemli bir yere sahip bir il,  bunun yanısıra  3 ülkeye de sınırı olan bir il olmasıyla beraber, büyük bir gelişme potansiyeline sahip bir ilimizdir.  Biz artık Türkiye'de doğu ve batı arasındaki gelişmişlik farkının ortadan kaldırılmasını hedefliyoruz.
    Burada sadece devletin gayret ortaya koyması yetmez, ağırlıklı olarak özel sektörün de özellikle bu bölgede yetişmiş olan bu bölgeye hizmet etmek isteyen iş adamlarımızın, insanlarımızın buraya gelmesini ve yatırımlar yapmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
    Daha sonra Organize Sanayi bölgesine geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, Organize sanayi bölgesinde hizmete giren Gökkuşağı Yapı Sistemleri  Iğdır Üretim Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.
    Açılışta konuşan Gökkuşağı Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Avcı, “Iğdır’ın kalkınması ve gelişip büyümesi için Iğdır’a en iyi hizmeti sunmak için bu tesisimizi kurduk. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-06-14 09:27:22

    saygilar.akp türk is adamini desteklemesi lazim önünü acmasi lazim yabanciyi deyil.tarimi hayvanciligi, komslarla ticaretin önünü acsin

  2. Guest 2013-06-25 13:28:31

    Türkiye çapında büyük iş yapan tek adam cemal avcı allah bu adamın işini ras getirsin çok iyi çok başarılı çok akıllı çok zeki birisi

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.