MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, MHP Kars İl Başkanlığı’nın Yenilenen Binasını Açtı

Tarih : 2013-06-18 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, MHP Kars İl Başkanlığı’nın Yenilenen Binasını Açtı

    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atilla KAYA, MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, MHP MYK Üyeleri Muharrem YILDIZ ve Mehmet Bülent KARATAŞ, MHP Kars İl Başkanı Yaver ÖZCAN ile birlikte 16 Haziran 2013 tarihinde yenilenen MHP Kars İl Başkanlığı binasının açılışını yaptı.
    Çok sayıda partilinin katıldığı açılışta, kurdele dualarla kesildi. Basın mensupları da acılaşa yoğun ilgi gösterdi. Parti binasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla KAYA, gündemdeki konularla alakalı bir basın toplantısı düzenlendi ve soruları yanıtladı. KAYA, AKP’yi sert eleştirdi. “Üç hilalli bayrak, ecdadımızın azameti ve bizden sonraki neslin de azameti olacaktır” sözlerini hatırlatan KAYA, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Ankara Mitingi’ne katılanların ortaya çıkartılması gerektiğin de dikkat çekerek: “3 hilalli bayrağı şeref ve haysiyet yoksunu bir takım insanların bir istismar aracı olarak kullanmalarını kabul etmemiz mümkün değildir. Türk milliyetçileri, Türk ülkücüleri ve milliyetçi hareketçiler, Türk milletini ve “Türk milliyetçiliği ayaklarımın altındadır” diyen bir Başbakanın bırakın mitingine katılmayı, her zaman o anlayışın karşısında olmuşlardır. Her zaman o anlayışa karşı mücadele eden bir hareket olmuşuzdur. Dolayısıyla bunun bir an önce bu tertibi yapanların bulunup ortaya çıkartılması gerekmektedir. Başbakan Erdoğan’ın kimyası bozulmuştur. Ne yapacağını bilmez bir haldedir. Polisimizi insanlarımızın üzerine saldırtmaktadır. Ağzına gelen her şeyi bütün insanlarımıza karşı söylemektedir. Bunda Başbakan’ın psikolojisinin bozulduğunun bir sonucu olarak bu tür alçakça birtakım istismarlara da tevessül ettiklerini de görüyoruz. Bu durumu şiddetle ve nefretle kınadığımızı belirtiyoruz. Bu hareketi yapanların da milliyetçi hareketle uzaktan ve yakından ilgisi yoktur.” şeklinde konuştu.
    Dr. Sinan OĞAN da Karslı gazetecilere röportaj verdi. OĞAN, demeçlerinde MHP’nin Kars’tan milletvekili bulunmadığını belirterek kendisinin Kars’ı ilgilendiren sorunları da gündeme taşıdığını, aynı zamanda Kars’ın da milletvekili olduğunu ifade etti. Karslı basın mensupları ise Kars’a yapılmakta olan uluslararası havaalanına “Kazım KARABEKİR” ismi konmasına ilişkin OĞAN’ın çabaları için teşekkür etti. Sinan OĞAN ise konuyla ilgili bir soru önergesi verdiklerini ve bunun cevabına göre bir kanun teklifi sunacaklarını söyledi. OĞAN, Kazım KARABEKİR’İN Kars’ın çevre illerinin düşman işgalinden kurtuluşlarında büyük pay sahibi olduğunu belirterek “Gelin havaalanına Kazım KARABEKİR ismini verelim. Dostta görsün düşman da görsün” dedi. OĞAN, iktidar partisinin Kars milletvekillerine de çağrı yaptı. “Buradan Kars milletvekillerine sesleniyorum. Bunun yanında mısınız? Gelin yanındaysanız, iktidar muhalefet beraber bir kanun teklifi sunalım” diye konuştu. Gündemle ilgili olarak da OĞAN, Gezi Parkı’nda yaşanan olaylarda hükümetin tavını eleştirdi. Iğdır Milletvekili OĞAN, “Hükümet Taksim’e müdahale ettiği gibi PKK’lılara müdahale etmedi” dedi. Açılıştan sonra, MHP Kars İl Başkanı Yaver ÖZCAN, OĞAN’a katılımlarından dolayı plaket verdi.
    22 Haziran tarihinde Erzurum’da gerçekleştirilecek Birlik Mitingi için hazırlık çalışmaları yapmak üzere Kars’a giden OĞAN, 15 Haziran Cumartesi günü burada KAMU-SEN Kars İl Başkanlığı Binasında düzenlenen toplantıya katıldı, şehrin ileri gelenlerine nezaket ziyaretlerinde bulundu ve esnafları da dolaştı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.