Milletvekili Dr. OĞAN, Taş Medreseli Ülkücüler ile Iğdır’daki Ülkücü Şehitlerin Mezarlarını ve Ailelerini Ziyaret Etti

Tarih : 2013-06-18 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Dr. OĞAN, Taş Medreseli Ülkücüler ile Iğdır’daki Ülkücü Şehitlerin Mezarlarını ve Ailelerini Ziyaret Etti

    Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı’nın yenilenen binasını hizmete açmak ve 22 Haziran’da MHP’nin Erzurum’da gerçekleştireceği miting hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek üzere Kars’ta görevlendirilen MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, buradan Taş Medreseli Ülkücüler ile beraber Iğdır’a geldi.
    Sinan OĞAN, Taş Medreseli Ülkücüler olarak bilinen İlhami ERDOĞAN, Naim YANIK, Hüseyin KOCABAŞ ve Hakverdi SATILMIŞ ile birlikte Iğdır’ın Tuzluca ilçesine uğradı. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen ve hemşerileriyle sohbet eden OĞAN ile beraberindeki heyet Iğdır’a geçti.
    Taş Medreseli Ülkücüler, Sinan OĞAN ile Iğdırlı ülkücü şehitler Ali ARAS, Turgut DEMİRKAYA, Ali Asker YILMAZ, Rıfat AZİTİ ve Mustafa HAYAT’ın mezarını ziyaret etti. Buradan Evci köyüne geçen OĞAN ve Taş Medreseli Ülkücüler, ülkücü şehit Erol ÇİFÇİ’nin de mezarını ziyaret ederek Fatihalarla ÇİFÇİ’yi andı. Evci’de Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Ersoy İÇER de Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN ve Taş Medreseli Ülkücülere hoş geldin dedi. Taş Medreseli Ülkücüler Sinan OĞAN ile ülkücü şehitlerin yanı sıra Iğdır’ın değerli şahsiyetlerinden olan İbrahim BOZYEL, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Eski Başkanı Yaver ÜNSAL, Fırat OKULMUŞ, Seyyid Mir Muhtar YEŞİL ve Iğdırlı şehitlerin kabirlerini de ziyaret etti.
    Kabir ziyaretinden sonra Erol ÇİFÇİ, Ali ARAS ve Turgut DEMİRKAYA’nın ailelerini ziyaret eden OĞAN ve Taş Medreseli Ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’nin selamını ailelere iletti. Sinan OĞAN, ülkücü şehitlerimizin ailelerinin herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu ve üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Iğdır Milletvekili OĞAN, ülkücü şehit ailelerini ziyaretinde  “Onlar, bu dava için canını verdiler. Biz şu anda başımız dik yürüyebiliyorsak, bu onların sayesindedir. 24 saat emrinizdeyim” dedi.
    Taziye ziyaretlerinde de bulunan İlhami ERDOĞAN, Naim YANIK, Hüseyin KOCABAŞ ve Hakverdi SATILMIŞ ile akşam yemeğine geçildi. Yemeğe MHP Aralık İlçe Başkanı Hüseyin TAZEGÜN de katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.