Melekli Beldesi Belediye Başkanı CHP'den İstifa Etti

Tarih : 2013-06-22 / Kategori : Siyaset

Melekli Beldesi Belediye Başkanı CHP'den İstifa Etti

           Iğdır’a bağlı Melekli beldesi belediye başkanı CHP’li Emine Çankaya ve  5 meclis üyesi partilerinden  istifa etti.
          Makam odasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Emine Çankaya, “2009 seçimlerinde DP den seçildim ardından CHP’ye geçtik CHP’ye geçmemizin amacı Eski Milletvekili, Yücel Artantaş’ın parti içinde konumu iyi olsun bizlere katkıları olur Büyükşehir CHP belediyelerinden katkı olur dedik. Ne Eski Milletvekilimize ne de bize bir faydası olmadı.Bu nedenle meclis üyelerimizce bir araya gelerek istifa ettik bir süre bağımsız kalacağız sonra da AK Partiye geçebiliriz. Gelecek seçimde de aday değilim. Bu süre içinde beldeme en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Çöp aracı, vidanjör, Çöp Konteynırı,İlaçlama motoru gibi ihtiyaç duyulan araç ve malzemeler alındı ”dedi.
         Meclis üyeleride, CHP de olmak bize hiç bir şey vermedi. Bundan dolayı istifa ettik”dediler.
         Emine Çankaya ile birlikte  İbrahim Türkeli,Rahim Türkeli,Necati Ertekin,Fahrettin Turan,ve İmran Önal CHP den istifa ederek bağımsız oldular.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-06-23 11:08:21

    MELEKLİ BELEDİYE BAŞKANI GİDERAYAK YANLIŞ YAPTI<br />10 yıl karı-koca Çankayalar Melekli'de başkanlık yaptı: Şimdi seçim zamanı geldi. Hem partisini kötüleyip istifa ediyor. hem de gideceği partiye göz kırpıyorlar. Başkan Emine hanım Melekli halkını ne sandı ki... Kendileri koltuk peşinde koşarken, Melekli halkını da mı koltuk altı yaparak götürecekler?..<br />Ayıptır yahu ayıp!..<br />Keşke o talihsiz açıklamayı yaparak veda etmeseydi. Hem kendine hem de yanındakilere yakışmadı. Seçim geldi kapıya, Çankayalar kolları sıvadı. Ancak Melekli insanı ülkesini ve Kasabasını çok sever. Kimsenin oyuncağı olmaz. Yeter artık, karı koca emekli olup bir kenara çekilsinler... ÇÜNKÜ MELEKLİ İNSANI AKLINI PEYNİR EKMEKLE YEMEDİ.<br />KEMAL TURAN

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.