Dr. Sinan OĞAN, TBMM’de Iğdır’ın Meşhur Kaysısını Dağıttı

Tarih : 2013-06-29 / Kategori : Siyaset

Dr. Sinan OĞAN, TBMM’de Iğdır’ın Meşhur Kaysısını Dağıttı

    Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Iğdır’ın meşhur kaysısını dağıttı. İlk olarak, basın mensuplarına Iğdır kaysısı ikram eden Sinan OĞAN’a gazeteciler ve televizyoncular ikramından dolayı teşekkür etti. Meclis basın bürosunun ardından MHP, CHP ve AKP gruplarına Iğdır kaysısı ikram eden OĞAN, meclis çalışanlarını da unutmadı. Dr. Sinan OĞAN, geçtiğimiz hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi’nin Erzurum’da coşkulu geçen Birlik Mitingi sonrası düzenlenen yemekte MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’ye de Iğdır kaysısından ikram etmiş ve yemekte Iğdır’ın meşhur kaysısı hakkında bilgi vermişti.
    MHP’li yöneticiler ve milletvekilleri tarafından beğenilen Iğdır’ın kaysısı mecliste de herkes tarafından beğenildi. Iğdır’ın meşhur kaysısını tadanlar, OĞAN’ın geçen yıl da mecliste Iğdır kaysısı dağıttığını hatırlatarak “Tadı damağımızda kalmıştı, bu yıl tekrar dağıttığınız için çok teşekkür ederiz” dediler. İkram edilen kaysılardan yiyenlerden bazıları Iğdır’ın kaysısının lezzetinden yeni haberdar olduklarını; ama kaysının son derece lezzetli olduğunu belirtti.         OĞAN’ın, kaysısı ile meşhur Malatya’nın meclisteki temsilcilerine Iğdır kaysısı ikram etmesi sırasında ise renkli kareler ortaya çıktı.
    Milletvekili OĞAN, Iğdır kaysısı dağıttıktan sonra yaptığı açıklamasında “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da meclisimizde Iğdırımızın meşhur kaysısını arkadaşlarımıza ikram ettik. Iğdır’ın kaysısı dünya lezzeti olmaya aday. Kaysımızı yiyenlerden son derece güzel tepkiler, aldık Meclis, Türkiye’de siyasetin kalbi, dolayısıyla burada Iğdır’ın kaysısına dikkat çekmek son derece önemli. Artık, meclisimiz de Iğdır kaysının tadını öğreniyor. Iğdır kaysısının hak ettiği yeri alması için çalışmalarımız devam edecek. İnşallah, kaysımızı tadan milletvekillerimiz de bu lezzetin tanıtılmasında bizlere yardımcı olur. İnşallah, Iğdır kaysısı Türkiye’nin lezzeti olarak bütün dünyada hak ettiği yeri alacak.” diye konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-06-29 11:05:44

    saygilar.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.