Tuncay Güneş MHP'den Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-07-08 / Kategori : Siyaset

Tuncay Güneş MHP'den Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

    Belediye Başkanlığı seçimleri yaklaştıkça MHP’de aday sayısı da artmaya devam ediyor.
    MHP Iğdır İl Başkanlığında yapılan toplantıya MHP Iğdır İl Başkan yardımcısı Nevzat Sucu, MHP İl yöneticisi Nazım Ağrı, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Ersoy İçen ve MHP’li Yöneticiler katıldı.Toplantıda konuşan İl Başkan Yardımcısı Nevzat Sucu “Partimizden şuana kadar 6 arkadaşımız Aday Adayı oldu. Bugün Tuncay Güneş Aday Adayı olduğunu açıklayacak” dedi.
    Söz alan Tuncay Güneş “Çocukluğumdan beri Ülkücü Milliyetçi görüşler ile yoğruldum. Ve hep bu saflarda yer aldım.
    Yüksek tahsilliyim. Yaş itibarı ile olgunluğun zirvesinde sayılırım. Devlet tecrübem vardır. Mali durumum çok şükür yerindedir iyi bir işim, iyi bir ailem, iyi bir geçmişim vardır. Iğdır’da çok tanınan ve itibar gören birisi olduğumu düşünüyorum. Bayilik nedeni ile yabancı memurlar ile de sıkı diyaloglarım bulunmaktadır.
    Beni yetiştiren, beni bu günlere getiren Iğdır’a ve Ülkücü Milliyetçi camiaya MHP saflarında hizmet etmek için Belediye Başkanlığına aday adayı oluyorum.
    Takdir ve Tensip sizlerindir” dedi.
    Bir Gazetecinin “Kardeşiniz AKP il yönetiminde olaki Aday olursanız kardeşiniz istifa edecekmi?” sorusuna “biz kimsenin öz iradesine ipotek koyamayız. Alparslan Türkeş’in iki oğlu farklı Partilerden Milletvekili, herkes fikrinde özgürdür isteyen istediği yerde siyaset yapabilir. Ama AKP’de bir parçalanma olayı süpriz olmayabilir” dedi.
    Tuncay Güneş daha sonra Aday Adaylığı dilekçesini MHP Iğdır İl Başkan Yrd. Nevzat Sucu’ya verdi.
    MHP Iğdır İl Başkan Yardımcısı Nevzat Sucu’da “Adaylarımız her geçen gün artıyor. Bu da partimizin büyüklüğünü ve önemini göstermektedir. Tüm adaylarımıza seçim süresince çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
    

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-07-08 07:22:16

    Kaliteli ve birikimli bir aday Tuncay GÜNEŞ.Hayırlı uğurlu olsun..

  2. Guest 2013-07-09 15:18:37

    bu il başkanlığıyla bu yönetimle seçim kazanılmaz. aday kim olursa olsun önemli değil ama bu il başkanı ve yönetimin önce değişmesi gerekir.

  3. Guest 2013-07-12 19:41:36

    hayirli olsun

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası