Karakoyunlu MHP İlçe Teşkilatından İftar Yemeği

Tarih : 2013-07-22 / Kategori : Siyaset

Karakoyunlu MHP İlçe Teşkilatından İftar Yemeği

    Karakoyunlu  MHP ilçe teşkilatı Karakoyunlu ilçesi Atatürk parkında iftar yemeği verdi.     
          İftar yemeğinde  bir konuşma yapan Karakoyunlu MHP İlçe Başkanı Hakan Şıktaş,‘Saygıdeğer misafirler Milliyetçi Hareket Partisi Karakoyunlu ilçe teşkilatı olarak geleneksel hale getireceğimiz ilçemizdeki iftar
yemeğimize hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı tüm halkımıza, il başkanım Cahit Erol’a, yöneticilerine, belediye başkan aday adayı Bayram Ballı’ya, çok değerli muhtarlarıma huzurunuzda teşekkür ederim. Görüyorumki burada partili partisiz vatandaşlarımız hep bir arada. Ramazan ayı 11 ayın sultanı olduğu gibi paylaşma ayıdır. Allah bu güzel ayda birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Bu günlerde her zaman oldugundan daha fazla beraberliğimize ihtiyaç vardır. Öncelikle bu programlar bizleri birbirimize bağlamakla kalmayıp MHP’yi iktidar yapacaktır. Bu duygularla davetimize katılan tüm hemşerilerime tekrar iyi Ramazanlar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.’ dedi.
    Yemeğe il başkanı Cahit Erol, Başkan Yardımcısı Nevzat Sucu, Karakoyunlu MHP belediye başkan aday adayı Bayram  Ballı, vatandaşlar  ve partililer katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.