MHP İl Başkanlığından İftar Yemeği

Tarih : 2013-08-01 / Kategori : Siyaset

MHP İl Başkanlığından İftar Yemeği

        Iğdır MHP il başkanlığı iftar yemeği verdi.
          Bahu düğün salonunda verilen iftar yemeğine Milletvekili Sinan Oğan, Genel Sekreter Yardımcısı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abbas Bozyel, MHP MYK Üyesi Taner Gökçek, İl başkanı Cahit Erol, Ehli Beyt Alimler derneği başkanı Veli Beder, yardımcısı Arslan Başaran, Belediye başkan aday adayları partililer ve Erzurum ülkü ocakları başkanı katıldılar.
       Kalabalık nedeniyle çoğu vatandaş geri dönerken iftar yemeği büyük ilgi gördü.
    Yemekte konuşan il başkanı Cahit Erol, Birlik ve beraberlik mesajı vererek gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. Eksik ve kalabalık nedeniyle aksamalar olduğunu belirterek bunu da hoşgörü ile karşılamalarını istedi.
       MHP milletvekili Sinan Oğan’da Bugün Türkiye ve Iğdır’ın her zamankinden daha büyük birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: ”Belediye seçimlerine az bir zaman kaldı. Bu seçim Iğdır’ın ve Türkiye’nin kader seçimi, bu seçimi mutlaka kazanmalıyız. Bu seçim çok önemli Iğdır’da belediyeyi kazanmak demek Türkiye’yi kazanmak demektir. Kaybetmek Türkiye’yi kaybetmektir. Iğdır da belediye seçimleri Türkiye’nin de  geleceğini gösterecektir. Bunun için her şeyi bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde Belediye seçimlerini kazanmalıyız. Bu çok önemlidir. Eskisinden daha çok birliğe beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bölücülüğe bölünmeye  dur demenin tek çaresi birlik ve beraberlikten belediye seçimini kazanmaktan geçer, bugünkü bu kalabalık Türk milletinin  birliğinin adresinin MHP olduğunu bir kere daha göstermiştir.” diye konuştu.
    Abbas Bozyel’de, Bölücü terörün azdığı her türlü oyunların döndüğü Türkiye’de bu iftar yemeğinin çok şeyler ifade ettiğini belirterek MHP olarak birlik ve beraberlikten yana olduklarını belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası