Orhan Ağırkaya Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-08-03 / Kategori : Siyaset

Orhan Ağırkaya Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Iğdır eski Belediye Başkanı Yüksek Mimar Orhan Ağırkaya, Bürosunda yapmış olduğu açıklamada Iğdır Belediye Başkan Aday Adaylığına MHP İl başkanlığından aday olduğunu açıkladı.
    Orhan Ağırkaya, MHP İl Başkanlığına dilekçemi taktim ettim ve aday adaylığımı açıkladım. Dilekçem genel merkeze gönderildi.
    Ağırkaya, Iğdır Yıllardır hep gelişme ve büyüme yönünden hep geride kaldı eski bir belediye başkanı olarak bir çok başarılı proje ve hizmet yürüttüm şimdide tekrar aday olarak Iğdır’ı bu çıkmazdan kutarmak için aday oldum. Belediye başkanlığında 5 yıl az bir süre değil uzun bir zaman dilimi bu süreçte Iğdır’ı istenilen seviyeye getireceğime inanıyorum. İcraatlarım olarak harita planı, İmar planı, Kanalizasyon tesisi, arıtma tesisi, yağmur suyu izale hattı ve bir çok ilklere imza attım. Bununla beraber Iğdır il oldu gelişim tamamlandımı? Yoksa çok eksikmi var. Şehrimiz Yapı yönünden, araç yönünden çok sıkıştı. Otoparkımız yok. Katlı ve yeraltı otoparkı yapmak mümkün, Şehir parkı park olmaktan çıkmış ticari bir alan olmuş, Bazı binalar ve Belediye binası kaldırılırsa  bir şehir parkı yapılabilir. Iğdır’ı uydu kent yapmalıyız. Kanalizasyon ve İçmesuyu arıtma tesisi insanımızı hasta ediyor. Hava kirliliği hat sahvada doğalgaz şehrimize girmeli, İnsanlarımız için ana caddelerde bisiklet yolu yapılmalı ve deprem gerçeğine göre hazırlıklı olmalıyız.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-08-03 11:34:20

    ÇOK SEVİNDİK!..<br />Orhan Ağırkaya'nın adaylığını sevinçle okuduk. İşte gerçek bir şehir uzmanı, gerçek bir mühendis.<br />Umarız ki MHP bu şansı iyi kullanarak Orhan Bey'i aday yapar. Sırf parti yanlısıdır diye kimi beceriksiz adaylara yer vermeyiniz artık!..<br />YEŞİL IĞDIR ARACILIĞI İLE MHP'YE DUYURUYORUZ:<br />ORHAN AĞIRKAYA'NIN ADAYLIĞINI DESTEKLİYORUZ.<br />ÇÜNKÜ CİDDİDİR. ÇÜNKÜ DENEYİMİ VAR VE DE İŞİ BİLİYOR. ÇÜNKÜ GÜVEN VERİYOR. EN BÜYÜK MİLLİYETÇİLİK, IĞDIR'A HİZMETTİR; O HALDE ORHAN AĞIRKAYA'YI ADAY YAPINIZ! SAYGILAR,<br />NERMİN TÜRKDÖNMEZ

  2. Guest 2013-08-03 14:29:47

    Arkadasim baska fotograf yokmuydu?

  3. Guest 2013-08-03 14:32:13

    Sayın AĞIRKAYA tebrik ederim. Iğdır da yaşamıyorum, görevim gereği ülkemizin çeşitli illerinde görev yapıyorum. Iğdır'ımı yakından takip ediyorum ve sizin belediye başkanlığınız dönemini biliyorum. Iğdır sizinle bir devrim yaptı. Alt yapıya önem verdi ve sizden sonra bu bir daha olmadı. Allah rahmet etsin sayın AŞIRIM'ı o dönemde de biraz kıpırdama oldu. Sayın ARAS dönemini ve sonrasını da herkes biliyor. Sayın AĞRI geçen dönemki seçimlerde onurlu duruşunu göstermiş fakat bazıları bu duruşu göstermedi. Aday olduğunuz siyasi partide sizin gibi değerli adaylar var. Aday kim gösterilirse gösterilsin inşallah bir birinize küsmez birlik ve beraberlik içerisinde Iğdır'ı bu günkü köy halinden kurtarırsınız. Daha önceki seçimlerde hep sizin aday olmanız gönlümden geçti çünkü İnşaat Mühendisisiniz ve 5 yıllık bir deneyiminiz var. Ancak siyasette nankörlük var bilirsiniz. Bir türlü sizi görmediler veya görmezden geldiler. Daha önceki seçimlerde Iğdırlının oylarını bölenlere bakıldığında sefilleri oynuyorlar. Hepimizin bildiği gibi beddua almak iyi değil, ama yine de onlar bizim hemşerimiz düşene vurulmaz onlardan beklediğimiz bu seçimlerde onurlu duruşlarını gösterip Iğdırlının oyunu bölmemeleridir. Bütün Iğdırlı hemşerilerime sevgi, saygı ve salamlarımı sunar, Hayırlı Bayramlar dilerim. Allah Hakkınızda Hayırlısını nasip etsin. Iğdır için onurlu duruş gösterme zamanı.

  4. Guest 2013-08-03 16:04:39

    Orhan bey şu ığdırda gördüğümüz bütün cirkin binalar kötü mimari sizin eserinizdir 90 yasina gelmissiniz daha neyin pesindesiniz??

  5. Guest 2013-08-04 21:51:42

    arkadas eski topraklar bu islere karismasa artik yeteri kadar dagittilar...hem ofisin haline baksaniza Igdiridami bu sekilde yöneteceksiniz

  6. Guest 2013-08-04 21:56:38

    ıgdır'ın siyaset'te yeni yüzlere ihtiyacı var,döneminde emeği gecenlere teşekkür ederiz,ığdır belediyesi yönetimize talip şahsiyetler gençlerden olmalıdır.orhan bey saygı duydugumuz bir siyasetçi ama her seçim öncesi farklı bir partiden aday adayı olması da düşündürücü.

  7. Guest 2013-08-06 22:51:09

    Iğdır'ın gelecekteki mimari yapısını görmek isteyenlere nacizane fikrimiz; topçular mahallesinin hapishane yolu üzerindeki bir uç noktada durup çarşı girişindeki karaca apartmanına bakarak kimi belediye başkanı olarak seçebileceğinize siz karar verin.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası