Ak Parti İl Başkanlığı İftar Yemeği Verdi

Tarih : 2013-08-05 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Başkanlığı İftar Yemeği Verdi

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİ İNCİ DÜĞÜN SALONUNDA VERİLDİ

    Ak Parti İl Başkanlığı İl Koordinatörü Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız’ın da katıldığı, İftar yemeği inci düğün salonunda verildi. Partililere ve vatandaşlara verilen iftar yemeğinde konuşma yapan  Ak Parti İl Başkanı Av. Mustafa Buluş konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.
İl Başkanı Mustafa Buluş konuşmasında şunları kaydetti; “İl Koordinatörüm Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Sivil Toplum Örgütlerinin Değerli Başkanları, Iğdır'ımızın değerli iş adamları, saygı değer Partililer, ve Kıymetli Basın mensupları, Ak Parti Iğdır İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına hoş geldiniz şeref verdiniz. Sizlerin ve aile efradınızın ramazanı şeriflerini en içten dileklerimle kutluyorum.
    Değerli Dostlar, içinde bulunduğumuz Ramazan ayında tuttuğumuz oruç bizi dünyada kötülüklerden sakındıran, ahiret de cehennem ateşinden kuruyan ve günahlarımızın bağışlanmasına vesile olan önemli bir ibadettir.
    Oruç, belirli bir süre aç kalma olayı değildir. Oruç köklü bir irade terbiyesi ve ahlak eğitimidir.
Her türlü dayanışma ve yüce duyguların tezahür ettiği, sevgi dostluk, yardımlaşma, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı ramazanı şerif ayını her anlamda çok iyi değerlendirmemiz lazım.
Değerli dostlar Ak Parti ailesi olarak bizler ramazan ayının başlaması ile birlikte fakirlerimizin sofralarına misafir oluyor. Onları yalnız bırakmıyoruz.
    Gerek Kadın, gerek Gençlik Kollarımız ve İlçe teşkilatlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Belde teşkilatlarımızla birlikte sahada çalışmalar yaparak ihtiyaç sahibi insanlarımıza gerekli yardımları ulaştırma ya çalışıyoruz.
    Ramazan ayı münasebeti ile düzenlemiş olduğumuz bu program inşallah teşkilatlarımızı hem kendi içinde hem de toplumun diğer tüm katmanları ile birleşme, tanışma ve kaynaşmalarına vesile olur.
Kıymetli Misafirler, Ak Parti öncesinde ülke adeta bütün kurum ve kuruluşları ile çetelere, mafyalara ve yolsuzluk şebekelerine teslim olmuş bir durumdaydı. Ülkenin maddi kaynakları bu suç örgütlerine peşkeş çekiliyordu. Karanlık odaklar demokrasi dışı yöntemlerle hükümetler kurup hükümetler deviriyorlardı.
    Ülkenin tam düze çıktığı, çözüm sürecinin başlatıldığı, İMF ye borcumuzun bittiği, İstanbul'da Üçüncü Havalimanının ve üçüncü köprünün temellerinin atıldığı, Nükleer enerji santrallerinin yapımına başlandığı bir dönemde iç ve dış kaynaklı karanlık odaklar gezi parkı olayları ile ülkemizi karıştırmaya kalktılar. Ama Allah'ımıza şükürler olsun ki halkımızın sağ duyusu galip geldi ve oynanan oyunlar bozuldu. Bu oyunları oynayan yerli ve yabancı aktörler ortaya çıktı. Amaç Ülkeyi kaosa sürükleyerek ve yeniden İMF ye muhtaç etmek ve ülkenin gelişmesinin önüne barikatlar kurmaktı.
    Bu gün ise ülkenin maddi kaynakları, bu ülkenin evlatlarının hizmetine sunuluyor. Örneğin Iğdır Havalimanı. Bakınız Iğdır’da bir gün havalimanının yapılacağını ve uçakların Iğdır’a iniş yapacağını hayal bile edemiyorduk. Ama Allah’ımıza şükürler olsun ki ülkede Ak Parti gibi bir kadro, Tayyip Erdoğan gibi bir lider vardır. Bu kadro ülkenin başında bulunduğu sürece, Iğdır’ımıza Havalimanı da yapılacaktır, Üniversite de açılacaktır, Doğalgaz da getirilecektir. Ünlendi Barajı da faaliyete girecektir. Iğdır – Nahçivan Demiryolu da hizmete açılacaktır. Duble yollarımız sıcak asfalt ile kaplanacaktır. 250 yataklı Devlet hastanemiz de en kısa sürede faaliyete girecektir. Yeter ki bizler Ak Partiye olan güvenimizi yitirmeyelim ve Ak Partiyi Iğdır’da olması gereken, noktaya taşıyalım. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri yalnız bırakmayıp iftar programımıza iştirak eden tüm dostlarımıza huzurlarınızda teşekkür eder, saygılar sunarım.”
    Ak Parti İl Başkanlığı İl Koordinatörü Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız “Bugün bu güzel iftarda bir kez daha birlik ve beraberlik içindeyiz. Sizlerin ve tüm Iğdır halkının aile efradınızın ramazanı şeriflerini en içten dileklerimle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.