Necati Okut MHP’den Iğdır Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-09-05 / Kategori : Siyaset

Necati Okut MHP’den Iğdır Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

        Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Iğdır Belediye Başkanlığı adaylığına MHP’den müracaat eden Necati Okut, MHP Iğdır İl Başkanlığına Iğdır Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için dilekçesini verdi.
    MHP Iğdır İl Başkanlığına kalabalık bir grupla giden Necati Okut,  MHP’den Iğdır Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu belirten dilekçeyi MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol’a verdi.
    Parti binasında bir konuşma yapan MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, “Önümüzdeki yerel seçimler için partimizden aday adayı olmak isteyen kişiler adaylık müracaatında bulunuyorlar. Necati Okut,  kardeşimiz ve ağabeyimiz bu gün Parti Başkanlığımıza müracaat ederek Partimizden Iğdır Belediye Başkanlığı Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Allah hayırlı uğurlu etsin. Necati Okut kardeşimizle birlikte aday adayı sayımız 8 olmuştur.
    Aday sayımızın artması bizlerin ve partimizin güçlü olmasının bir göstergesidir.
    Bütün aday adayları başımızın tacıdır. MHP, Büyük ortadoğu projesine ve her türlü hainliğe karşı durduğu için halkımız tarafından büyük ilgi görüyor. Hiçkimse dedikodulara inanmasın, benim adayım Iğdır’dır, halkımızın istediği kişidir. MHP Genel merkezi kimi atarsa bizim adayımız odur. Gece gündüz çalışacağız.” dedi.  
    MHP’den Iğdır Belediye Başkanlığı Adaylığı için resmi müracaatta bulunan Necati Okut ise şimdiye kadar Ankara'da yaptığı görevleri ve hizmetleri anlatarak Iğdır’ın birliğine ve beraberliğine vurgu yaptı.
Herkesi bir çatı altında toplanmaya davet etti.
   Necati Okut, konuşmasına şöyle devam etti: “Değerli basın mensupları, değerli partili arkadaşlarım. Bu gün Iğdır Belediye Başkanlığı adaylığı için resmi başvurumu partime gelerek İl Başkanlığına yapmış bulunmaktayım. Öncelikle Iğdır’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Küskünlük olmamalı. MHP Türkiye’de 3 Milletvekili çıkardığı dönemde Iğdır belediyesi MHP’liydi. Fakat son seçimde yapılan hata siyasi ihtiras seçimi kaybettirdi. İl Başkanımın dediği gibi Iğdır belediyesi Bop projesiyle kaybedildi. İnşallah bu seçimde belediyeyi biz kazanacağız. Unutmayalım ki herşey belediyeden geçer, biz halk olarak güçlü olmak için, Iğdır’a hizmet getirmek için belediyeyi kazanmalıyız. Yıllardır Iğdır’da Kürt kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz. Ayrılık ve gayrılığımız yoktur. Kız alıp kız vermişiz. Bizi de kimsenin gücü ayırmaya yetmez. Ben inanıyorumki bu seçimde kürt kardeşlerimizde MHP’ye oyunu verecektir. Ankara’daki devlet tecrübemle, bürokrasiyi bilmemle başkanlığa adayım. Hizmet için adayım. Aday olursam Iğdır’a hizmet edeceğim. Iğdır’ın birlik ve beraberliğini sağlayacak bir lidere ve bir başkana ihtiyacı  vardır. Iğdırımız eski Iğdır değildir. Üniversiteli gençlerimiz var. Bunlara ve Iğdır’lıya sahip çıkacağım. Bu görevi alsamda almasamda partime çalışacağım. Çünkü Iğdır’ın geleceği hesabını yapıyorum.
Iğdır belediyesi bizden olduğu takdirde Iğdır’ın her kesimine eşit hizmet götüreceğim. Huzur getireceğim. Huzurlu olmak Iğdırlının hakkıdır. Bunu sağlayacağıma inanıyorum. Görev bana verilirde kazandığımız takdirde Iğdır’ın ekonomisini güçlendirecek projeleri hayata geçireceğim. Bu konuda ben kendime güveniyorum. Ben herkesten daha fazla çalışacağım. Şimdiye kadar çalışan başkanlardan daha fazla çalışacağım. Devlet tecrübemle Iğdır’ı ekonomik ve sosyal alanda güçlü seviyeye çıkaracağım.   Buradan diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Buraya kadar gelerek bana destek olan sizlere ve Parti teşkilatıma teşekkür ediyorum. Her şey Iğdır’ımız için diyorum” dedi.
 Necati OKUT’un  Öz Geçmişi; 10.06.1951 Tarihinde Iğdır ‘da doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi İğdır’da bitirdikten sonra Yüksek Öğrenimimi Eskişehir ‘de tamamladım. Evliyim, eşim öğretmen emeklisidir. iki çocuğum var.
ÖĞRENİM DURUMUM : Eskişehir Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümün ‘den mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde Lisans eğitimi yaptım.
TÜSSİDE - Türkiye Sanayi Sevk ve idaresi Enstitüsü ‘nde üst düzey yöneticilik ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda ingilizce Eğitim programlarına katılarak sertifika aldım.
İŞ VE YÖNETİCİLİK HAYATIM
İMAR VE İSKAN BAKANLIĞI : Planlama ve İmar Genel Müdürlüğü, Şehir Planlama Daire
Başkanlığı Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük (1973-1984) Yılları.
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI   Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğünde, Daire Başkanı. (1984-1985)  Yılları.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Özel Kalem Müdürü. (1985-1986) Yılları.
DEVLET BAKANLIĞI
Bakan Özel Müşaviri. (1986-1987) Yılları.
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI
İSTANBUL (USAŞ) Uçak Servisi AŞ. Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı. (1987-1989) Yılları.
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI
 İSTANBUL (HAVAŞ) Hava Alanları Yer Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı. (1989-1995) Yılları.
(TEKİRDAĞ) TREDAŞ Trakya ve Elektrik Dağıtım AŞ. Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı,         
10.06.1995-11.11.1996 - 25.09.1997-15.01.2001Yılları.
ÖZEL SEKTÖR
(İSTANBUL) TYSSO Plastik Sanayi ve Tic. AŞ. ‘de (Fabrika) kurucu Ortak, Hissedar ve Genel Müdür.(1996-1997) Yılları.
: Ayka Tekstil Grubunda Enerji Danışmanlığı (2001-2002) Yılları görevlerini yaptım.
SOSYAL FAALİYETLERİM ; Ankara Azerbeycan Kültür Derneğinin Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ve Danışma Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum.
Ankara ve İstanbul’da, Kars-Ardahan-Iğdır illeri Kültür Yardımlaşma ve İş Adamları Derneklerinde Kuruculuk ve Yöneticilik görevlerinde bulundum.
Kamu yararına hizmet eden, Türkiye Anıtlar Derneği üyesi ve Genel Kurul Delegesiyim. TREDAŞ Spor Kulübü Başkanlığı görevini yaptım.
12.06.2011 tarihinde yapılan milletvekili genel seçiminde Iğdır’dan MHP milletvekili aday adayı oldum.
CEP TEL OFİS TEL OFİS FX EMAİL
0532 61156 49 - 212 438 21 76 - 212 438 21 75 [email protected]

Facebook Beğenenler

  1. Kadir KUMTEPE 2013-09-05 09:24:36

    YAZ YEŞİL IĞDIR YAZ!..<br />YAZ Kİ IĞDIRLI HEMŞERİLERİM, BUNU DA BİLSİN.<br />NECATİ BEY, MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU. ANCAK KENDİSİ KENDİSİNİ DEVLET KADEMELERİNE ATAMADA YARDIMCI OLAN İLHAN AKÜZÜM VE ŞAMİL AYRIM'A SONRADAN SIRTINI DÖNDÜ MÜ DÖNMEDİ Mİ? VEFALI MI VEFASIZ MIDIR? BELEDİYE BAŞKANLIĞI<br />ATANMIŞ MEMURLUĞA BENZEMEZ!.. NECATİ BEY'İN SOSYAL VE SİYASİ BİRİKİMİ İLE AKTİVİTESİ ASLA MHP'Yİ TAŞIYAMAZ BU BİLİNE... OTURSUN EMEKLİ MAAŞINI ALSIN, ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN DİYORUZ.<br />MHP'Yİ DE UYARIYORUZ!.. IĞDIR BELEDİYESİNE DAHA AKTİF VE ÜRETİCİ KİŞİ BULUN DİYE... YOKSA GEÇ KALIRSINIZ!..<br />SELAMLAR OLSUN TÜM IĞDIR'A VE SESİMİZ KULAĞIMIZ YEŞİLIĞDIR'A..<br />KADİR KUMTEPE

  2. Nihat BAĞCI 2013-09-09 11:49:58

    AĞZINA SAĞLIK KADİR BEY...<br />GERÇEKTEN NECATİ BEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAMAZ!.. ORADAN ORAYA ATANAN BİR MEMURDUR. HEM DE SİYASETTEN UZAK VE SOSYAL YANI PEK DE OLMAYAN BİR KİŞİDİR NECATİ BEY!.. KEŞKE ADAYLIĞINI GERİ ÇEKSE DE MHP'NİN İŞİ KOLAYLAŞSA... MHP KAZANACAK ADAY BULSUN; ŞÖYLE ORTAYA ÇIKTIĞINDA, HERKESİ BİRLEŞTİREN, OLGUN VE SAYILAN KİŞİYİ BULSUN... TÜRKİYE'NİN ÇOK YERİNDE BÖYLE İNSANIMIZ VARDIR. YETER Kİ İYİ BAKIP İYİ GÖRELİM DERİM<br />SAYGILAR.<br />ÇÜNKÜ BİZ IĞDIR'IMIZI ÇOK SEVİYORUZ.<br />NİHAT BAĞCI

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.