CHP İl Başkan Yardımcısı Nazım Karadağ" Partimiz Cumhuriyetin Kazanımlarını Korumak için Çalışacaktır"

Tarih : 2013-09-11 / Kategori : Siyaset

CHP İl Başkan Yardımcısı Nazım Karadağ

         CHP İl Başkan Yardımcısı Nazım Karadağ, Cumhuriyet halk partisinin 90. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
              Karadağ mesajında,  Cumhuriyet Halk Partisi; Ulu Önder Atatürk’ün “Özgürlük ve Bağımsızlık benim karakterimdir“ ve İnönü’nün “Namuslular da, en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır “ ilkelerinden doğduğunu söyledi.
                 Cumhuriyet Halk Partisi, 9 Eylül 1923'te Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve Atatürkçü ve sosyal demokrat siyasi görüşünü benimsemiş olan Türk siyasî partisidir diyen Nazım Karadağ, “Gelecek nesillerde Türkiye’nin laik, demokratik ve hukuk devleti olmasında sigorta konumunda olacak olan, Atatürk’ün ilke ve devrimlerini korumayı ve kollamayı ulusal bir misyon olarak üstlenen ve bu görevini tüm olumsuzluklara rağmen halen istikrarlı bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşu da Türkiye’de siyasi anlamda büyük önem taşımaktadır.Türkiye’nin şu anda içinde bulunduğu konumda; çoğu zaman Cumhuriyetimizin vazgeçilmez ilkelerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına tehdit oluşturan durumların sıklıkla ortaya çıktığı bugünkü ortamda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin varlığı bile Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını sürdürmesinde büyük bir güvence oluşturmaktadır. Ve Cumhuriyet Halk Partisi var olduğu sürece de bu güvence sürecektir.” dedi.
                 Karadağ, “Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir. Bu zor günlerde, halkımızın, CHP'ye ihtiyacı   olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle, yılmadan, vatanımız için her türlü fedakârlığı yaparak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarının korunması için çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetini ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye'nin aydınlık gelecek hedefi ile “ezilenlerin ve halkın partisi” olarak halkımızı kucaklamaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası