Sahibet Turan, Ak Parti Melekli Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-10-21 / Kategori : Siyaset

Sahibet Turan, Ak Parti Melekli  Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

    Ak Parti  Melekli  Belediye Başkan Aday Adayılığını açıklayan Sahibet Turan, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Melekli beldesinden Belediye Başkanlığına partim olan Ak Parti’den başvuruda bulundum.
    Ben partime gönül veren biri olarak adaylığımı açıkladım. Ak Parti’de belediyecilik anlayışıyla  bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inandığım için yola çıktım.
    Partimiz, beni değil de bir başkasını görevlendirirse, şimdiye kadar partimin yanında  yer aldım, yine partimin hizmetinde olacağım. Seçilirsem Melekli beldesi hizmet görecek ve projelerimle hak ettiği seviyeye getireceğim. Partimizin uygun görüp aday gösterdiği adayı da sonuna kadar destekleyeceğim.” dedi.
    İl Başkanı Mustafa Buluş, “Partimizden adaylığını açıklayan Sahabet Turan’ı ve zahmet ederek buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum. Siyaset uzun soluklu bir süreç aday adaylarımız biraz siyasi süreç geçirecekler. Adaylarımızdan tek istediğim bir biri aleyhine konuşmamalarını rica ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim süreci geçmesini istiyorum” dedi. Daha sonra aday adaylığı dilekçesini İl Başkanı Mustafa Buluş’a verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.