BDP İl Örgütü basın açılması gerçekleştirdi

Tarih : 2013-10-24 / Kategori : Siyaset

BDP İl Örgütü basın açılması  gerçekleştirdi

    BDP Iğdır İl Örgütü AKP Iğdır  İl Başkanı Mustafa Buluş’un Iğdır Milletvekili Pervin Buldan hakkında yaptığı basın açıklaması ile ilgili yazılı  basın açıklaması gerçekleştirdi.
    BDP Iğdır İl Örgütünden yapılan basın açıklamasında AKP Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş  yaptığı seviyeden ve siyasi ahlaktan yoksun bir açıklamayla Iğdır Milletvekilimiz Sayın Pervin Buldan’ı ve partimizi hedef alarak saldırmıştır. Halkın iradesini temsil eden sayın milletvekilimize hakaret ve iftirada bulunacak kadar haddini aşan bu zat aynı zamanda milletvekilimiz ve partimizin şahsında değerli vefakar Iğdır halkının iradesine hakaretlerde bulunmuştur.
    Partimize katılımlar karanlık odakları ürkütüyor’
    Yazılı açıklamada AKP Hükümeti’nin partiye yönelik her gün yaşanan yeni katılımlardan rahatsız olduklarına dikkat çekerek” Partimiz tüm baskılara ve saldırılara rağmen Iğdır’da örgütlü gücünü her geçen gün daha da arttırmakta halk desteğini daha da büyütmektedir. Bunun en somut örneği partimize yönelik her gün yaşanan yeni katılımlar ve halkımızın gösterdiği büyük ilgidir. BDP halkın güven duyduğu, halkın umudunu bağladığı en güçlü partidir. Halktan aldığı destekle de demokrasi ve özgürlük mücadelesini kararlı adımlarla sürdürmektedir. Partimizin Iğdır’da daha da güçlenmesi önümüzdeki yerel seçimlerde sandıkta tavan yapacak olması şimdiden belli çevreleri, karanlık odaları ürkütmüş olacak ki partimize ve sayın milletvekilimize karşı saldırı kampanyası başlatmıştır.
    AKP Iğdır’da tabela partisidir’
    Yazılı açıklamada AKP’nin Iğdır’da tabela partisinin ötesine geçemeyeceğine de dikkat çekilerek”  AKP İl Başkanının bu saldırgan tutumunun nedenini partisinin Iğdır’da kaybedeceği gerçeğinin şimdiden artık kesinlik kazanmış olmasıdır. Ama korkmakta haklıdırlar. Çünkü AKP ve onun adına siyaset yapanlar artık Iğdır’da iflas etmiş durumdadır. AKP burada bir tabela partisidir. Yerel seçimlerden sonra bu tabelada kalmayacaktır. Halkımız o tabelayı söküp atacaktır.
    İradeye kelepçe vuran AKP zihniyetinin hesabını versin’
    Yazılı açıklamada söz konusu il başkanının  önce kendi partisi olan AKP Hükümeti’nin Iğdır’da iradeye kelepçe vuran zihniyetinin hesabını vermesi gerektiğine dikkat çekilerek”  Kürt halkının haklarını savunduğunu idea eden bu zat önce çıksın Iğdır’da halkın seçilmiş iradesine kelepçe vuran belediye başkanımızı, yöneticilerimizi, üyelerimizi zindana attıran AKP zihniyetinin hesabını versin. Belediye başkanımızı  ve yöneticilerimizi AKP İl başkanı ve onun temsil ettiği karanlık zihniyet tutuklamıştır.Iğdır halkı bu gerçeği çok iyi bilmektedir” denildi.
    Yazılı açıklamada son olarak Iğdır halkının psikolojik savaş anlamlı kirli propagandalara itibar etmeyecek ve prim vermeyeceklerine dikkat çekilerek” Siyasi soykırım operasyonlarının hedefi BDP’ye kaybettirip, AKP’ye alan açmqaktı. Ama bu mümkün olmadı.Halkımız buna izin vermedi.Bundan sonra da vermeyecektir.Çünkü Iğdır halkı onurlu halktır.Hertürlü baskıya rağmen geri adım atmayarak bu onuruna sahip çıkmış, bundan sonrada sahip çıkacaktır.Halkımızın iradesini,onurunu,dilini,kimliğini hiçe sayan bu karnlık zihniyet bugüğne kadar olduğu gibi bundan sonrada kaybedecektir.Halkımız bu siyasi düşkünlere ve onların psikolojik savaş amaçlı kirli propagandalarına asla itibar etmeyecek ve prim vermeyecektir.
                  BDP IĞDIR
İL ÖRGÜTÜ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.