Bayram ARGIN MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-10-30 / Kategori : Siyaset

Bayram ARGIN MHP’den  Aday Adaylığını Açıkladı

      Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Iğdır Belediye Başkanlığı adaylığına MHP’den müracaat eden Bayram Argın, MHP Iğdır İl Başkanlığına Iğdır Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için dilekçesini verdi.
            MHP Iğdır İl Başkanlığına kalabalık bir grupla giden Bayram Argın,  MHP’den Iğdır Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu belirten dilekçeyi MHP Iğdır İl Başkan   Yardımcısı Nevzat Sucu’ya verdi.
              Parti binasında bir konuşma yapan MHP Iğdır İl Başkan  Yardımcısı Nevzat Sucu, “Önümüzdeki yerel seçimler için partimizden aday adayı olmak isteyen kişiler adaylık müracaatında bulunuyorlar.
    Bayram Argın kardeşimiz ve ağabeyimiz bu gün Parti Başkanlığımıza müracaat ederek Partimizden Iğdır Belediye Başkanlığı Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.             Allah hayırlı uğurlu etsin.  Bayram Argın kardeşimizle birlikte aday adayı sayımız 11 olmuştur.    
    Aday sayımızın artması bizlerin ve partimizin güçlü olmasının bir göstergesidir. Bizler için tüm adaylarımız bizlerin gözünde eşittir.  MHP Genel merkezi kimi atarsa bizim adayımız odur. Tüm aday adaylarımızda seçilen adayımızı canı gönülden destekleyeceğine inanıyorum. Seçilen adayımız için gece gündüz demeden Iğdır’ın geleceği için çalışacağız.” dedi. 

             MHP Iğdır Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Argın, ”30 Mart 2014 yılında yapılacak Yerel Seçimler Iğdır’ımız için bir kader seçimi olacaktır.  Bugün bir aile olarak uğrunda can verdiğimiz ve bu şehitlik mertebesi ile hep gurur duyduğumuz, çizgisinden asla kopamadığımız halkımızın tek yürek olduğu,  Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Iğdır Belediye Başkan aday adaylığı için İl Başkan yardımcımıza dilekçemi sundum.          Yıllardır partimin çizgisinden şaşmayan ve   partime gönül veren biri olarak  Iğdır’da yaşayan, Iğdır’ın sorunları ile her gün karşılaşan ve bu sorunları bilen biri olarak Iğdırlı hemşirelerimizin çok daha iyisine layık olduğunu düşünüyorum. 
    Bu kutsal görev, Adaylık bana nasip olur veya olmaz, Genel merkezimizin aday adaylarımızın ve adayımızın maddi ve manevi yönden yanında olacağım. Hep beraber Iğdır için çalışacağız.                                         Iğdır’da
her kesin, her kesimin, Iğdırlı hemşirelerimiz gibi Iğdır’da çalışmaya, yaşamaya gelmiş ve bizim artık kendilerini Iğdırlı olarak gördüğümüz değerli vatandaşlarımızın da adayı ve başkanı olacağız.
    Yüce Allah çıktığımız bu kutlu yolda, kutsal davamızda Iğdır’ımız için hayırlısını nasip eder inşallah.
    Bu vesileyle Karakoyunlu ilçesinden, Köylerinden, Iğdır’dan bana destek için gelen bütün hemşerilerimize teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. aktas 2013-10-30 10:50:17

    Nevzat SUCU abimize selam ve saygilarimizi sunar mhp icin caismalarinda basarilar dilerim NEVZAT abimizinde aday adayligina laik oldugunu dusunuyoruz ve destekliyoruz. Bayatlilar adina

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.