Osman Toka Hoşhaber Belediye Başkanlığı İçin AK Parti’ye Başvurusunu Yaptı

Tarih : 2013-10-31 / Kategori : Siyaset

Osman Toka Hoşhaber Belediye Başkanlığı  İçin AK Parti’ye Başvurusunu Yaptı

Hoşhaber Halkı Belediye Başkanlığı için mevcut Başkanı Osman Toka’ya destek vererek ‘durmak yok  yola devam’ dedi.

    Seçimlere yaklaşırken adaylar da yavaş yavaş partilere başvurularını yapmaya devam ediyorlar. Bir başvuru da Hoşhaber Belediye Başkanlığı için Osman Toka’dan geldi.
    Kalabalık bir grupla Ak Parti’ye gelen Osman Toka dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Av. Mustafa Buluş’a sundu.
    İl Başkanı Av. Mustafa Buluş yaptığı açıklamada, Ak Parti’nin tüm adaylara eşit mesafede durduğunu, yapılan tüm katılımlara büyük önem verdiklerini belirtti. Buluş konuşmasına şu şekilde devam etti:
    “Ak Parti olarak partimize katılan ve aday adaylığı için başvurusunu yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Osman Bey 5 yıldır partimizden belediye başkanlığı görevini layıkıyla sürdüren bir arkadaşımızdır. Yaptığı hizmetler ortadadır ve bundan sonrada hizmetlerin devam edeceğine inanıyoruz. Her kim aday olursa olsun bizim üzerimize düşen partimizi ve adaylarımızı desteklemektir. Bu konuda tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Sonuçta bu başvurular genel merkezimizde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından değerlendirilecektir. Adaylık her kime verilirse verilsin önemli olan partiye küsmemek ve partiyi desteklemektir. Buraya kadar gelerek ilgi ve alakanızı eksik etmediğiniz için ayrıca hepinize teşekkür ederim.”
    Daha sonra sözü alan Hoşhaber Belediye Başkan Aday Adayı  Osman Toka ise şu açıklamalarda bulundu:
    “Değerli Başkanım, Ak Parti’nin fedakâr yöneticileri, değerli basın mensubu arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hoşhaber Belediye Başkanı olarak Ak Parti mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ak Parti’den tekrar aday adayı olduğumu ve bu vesile ile adaylık başvuru dilekçemi sunmak için huzurlarınızdayım.
    29 Mart 2009 seçimlerinde Hoşhaber Beldesi Belediye Başkanlığı  seçimlerini kazanmanın zorluğu hepinize malumdur. Değerli seçmenlerimin teveccühü ile bu zorluğu aşmış, büyük bir farkla seçimi kazanmış ve sonrasında da partimizin ve hükümetimizin desteği ile Hoşhaber Beldesi’ne tarihinde yapılmayan yatırımlar yapılmıştır. Hoşhaber Beldesi’nde seçim kazanmak bir hayli zordur. Hele seçim sonrası hizmet etmek daha da zordur.                       Allah’a şükür ben  bu konuda halkımla bütünleşmiş ve onların desteğini almış biriyim. Bundan sonra da bu görevi yerine getirmeye devam etmekten onur duyacağım. Partimize adaylık başvurusunda bulunan tüm adaylara da başarılar diliyorum. Sizlere de buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.”
    Hoşhaber Beldesi’nden gelen vatandaşların yanı sıra basından da toplantıya katılım büyüktü.
    Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü  Cabbar Şıktaş’da Meslektaşı  Başkan Osman Toka’ya adaylığı konusunda başarılar dileyerek kendisini kutladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.